BISERKO NAPALA SRBIJU ZBOG RUSIJE Zapadne sluge najavljuju haos i prizivaju krv na Balkanu!
Foto: Printscreen

Biserko je u interbjuu istakla da je ovakva invazija Rusije očekivana kao i da se nada da će NATO vrlo brzo imati odgovor i suprotstavi se Rusiji.

- S druge strane, zapadni Balkan je od početka ukrajinske krize drugi front, koji može u svakom momentu da bude aktiviran i u tom smislu treba pažljivo pratiti sve pokrete Moskve i njihov odnos prema Balkanu, pre svega Bosni i Hercegovini, zatim Srbiji, Crnoj Gori i Severnoj Makedoniji. Može se očekivati, to je jedna od mogućnosti, da aktivira nekakav haos i na Balkanu. - rekla je Biserko.

Na pitanje da li nakon napada na Ukrajinu možemo da očekujemo da Rusije počne da "proizvodi haos" na Balkanu, Biresko je odgovorila da je tako nešto sasvim moguće.

- To je latentno sve vreme, jer je Rusija već godinama, pre svega, bezbednosno podržavala Dodika. On sam ne bi mogao odigrati takvu ulogu da nema podršu iz Beograda, a pre svega iz Moskve. - rekla je ona.

BISERKO NAPALA SRBIJU ZBOG RUSIJE Zapadne sluge najavljuju haos i prizivaju krv na Balkanu!

Foto: Printscreen

 

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
Pera

24.02.2022 11:09

Koga Biserko pravi budalama, pa haos na Balkanu prave Amerika i Engleska a ne Rusija, jadno je kada neko dobija pare da siri propagandu protiv svoje zemlje i napada sve sto je dobro i pozitivno, kod Putina bi takva bila na slobodi dok prvi put ne izgovori nesto protiv svoje zemlje, tako bi trebalo biti i kod nas, kome ne odgovara kako je u Srbiji neka ide iz nje

Svetlana

24.02.2022 12:24

Šta je babi milo, to joj se i snilo! Ista meta, isto odstojanje. Kako je strašno živeti u zemlji koju mrziš i sa narodom koji ti se gadi! Jad i čemer!

Graxjanin

24.02.2022 12:31

Sve jastrebove kao sto je Biserko pod hitno staviti pod kontrolu. Ne sme se dozvoliti izlazak iz zemlje.

Grof

24.02.2022 13:58

Predsednik Vučić da naredi hapšenje srpskih izdajnika pod hitno prvo ovu gospodju prvac Požarevac,dosta ste lajali na sopstvenu državu u kojoj hleb jedete bagro.