“GDE SI BIO DOK SAM JA NOSIO PUŠKU U TVOM RODNOM GOLUBIĆU I BRANIO KRAJINU?!” Kapetan Dragan osuo rafalnu paljbu, nije štedeo reči kada je čuo šta Zdravko Ponoš hoće da uradi sa Srbijom
Foto: Alo/ilustracija

Posle skandaloznih izjava Zdravka Ponoša u kojima najavljuje mogućnost ulaska Srbije u NATO pakt koji je ubijao srpsku decu, Kapetan Dragan kaže da ne može da razume nikoga ko bi svoj glas dao kandidatu Dragana Đilasa i Vuka Jeremića koji su odgovorni za uništavanje zemlje, vojske, naoružanja i odbrambene moći Srbije.

Zdravko Ponoš je večeras sve priznao, a evo šta je u depešama "Vikiliksa" pisalo o njemu - Alo.rs

- Apsolutno sam ubeđen da je gospodin Ponoš izuzetno hrabar ili neizmerno glup čovek, da pomisli kako bi i jedan jedini častan Srbin mogao drugačije da ga doživi nego kao izdajnika. Mada je očekivano da takav neko jedino može biti predložen za predsedničkog kandidata Srbije, samo od još većeg izdajnika, Vuka Jeremića. Podsetiću vas, iako je Jeremić znao da protiv mene ne postoji ni jedan jedini proverljiv dokaz za ismišljene ratne zločine tokom rata, kada je australijski ministar odlučivao da me isporuči Hrvatskoj rekao je: „Srbija se neće mešati u sukob između Kapetana Dragana i Hrvatske, to nema veze sa Srbijom…“ - rekao nam je Kapetan Dragan.

Ponoš želi da se u Srbiji iskopava litijum! (VIDEO) - Alo.rs

Popularni Kep, kako mu je nadimak, je označio Ponoša kao čoveka koji je svesno uništavao Vojsku Srbije po nalogu stranih obaveštajnih struktura. - Ponoš je čovek koji je redom, svesno uništavao svaki potencijal odbrane Srbije. Uništio je 63. padobransku, 72. Specijalnu brigadu. Pretvorio savremeno ubojito defanzivno oružje i oruđe Srbije u gotovo 10.000 tona otpadnog gvožđa i uništio karijere hiljada najboljih oficira, koje je Srbija imala - kaže Kapetan Dragan i dodaje:

- Lično bih pre dao svoj glas ostarelom uštrojenom konju.

Kako naš sagovornik kaže, da je Ponoš imao časti, branio bi svoj narod u Krajini.

- Da je imao imalo hrabrosti i časti, 1991. godine dok sam ja pušku nosio u njegovom rodnom Golubiću, bio bi pored mene. Ponoš nije dostojan ozbiljnog komentara, baš kao ni njegov gazda, Hamdijin unuk, izdajnik Vuk Jeremić - zaključio je Kapetan Dragan u razgovoru za Alo.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (9)

Loading
tica

11.02.2022 08:55

Bravo Kepe ziva Legendo.Malo ljudi znaju kakav ste vi covek.Bez dlake na jeziku.

Jaca

11.02.2022 11:47

Šetao je po Beogradu za vreme rata umesto da brani rodnu grudu!

Milos

11.02.2022 13:16

Bravo kapetane, mada po onom sto ste uradili I kako ste se borili zasluzili ste cin generala, inace Vas sam bivsi vojnik !

Dragojlo

11.02.2022 17:24

Ponos ako se sretnemo moram te nesto pitati!!!

iskreno

15.02.2022 05:23

Zuco sto si ti trazio u glubicu zuco nosio pusku branio nekoga mozda si trazio pularnost pa imao si je nejasno mi sto te nisu izlupali kad su te vec imali po zatvorima ZBOG tebe mnoge su glave pale nakon Oluje , samo je lud mogao da ti se pridruzi ili podrzi program koim ste krenuli kad se Hrvatska odvajala iz Jugoslavije pa Granice su vec postojale svako drugo misljenje je rat a ti si ga Zuco prizeljkivao ,mrznju si imao prema Hrvatima i Hrvatskoj isto kao ustase south wales za sve sto je srbsko nije cudno iz ISTOG mjesta dolazite