IZVINI SE MALOJ MILICI RAKIĆ! Građani masovno zvali ALO! redakciju zbog Ponoševe sramne izjave
Printscreen

Zgroženi, ali i zabrinuti građani masovno zovu da izraze svoj otpor prema Ponoševoj nesmotrenoj izjavi, kojom je uspeo da pljune na sve žrtve NATO bombardovanja, ali i da zabrine građane koji se nadaju mirnoj budućnosti i poštuju svoju zemlju i svoj narod. Uskoro će 24. mart, dan kada se srpski narod s tugom priseti kako je izgledalo 78 dana dugo bombardovanje, u kome je ubijeno 2.500 vojnika, policajaca, civila i dece. Rane koje nikada neće zaceliti, rane koje nosimo uskoro pune 23 godine.

Ponoš javno priznao da je simpatizer NATO pakta! (VIDEO) - Alo.rs

Deca koja nikada nisu imala šansu da odrastu, 79 prekinutih zagrljaja sa roditeljima, nedosanjanih snova i najcrnjeg bola, nisu bila dovoljan razlog Ponošu da shvati da s tim što je pokazao simpatije prema agresoru, ponovo je otvorio rane koje bole ne samo porodicu i prijatelje žrtava, već i ceo srpski narod. Pre 23 godine, NATO je pokušao da ubije Srbiju, da sravni jedan narod, a sada je činjenica da je Đilasov kandidat za predsednika, Zdravko Ponoš, otvoreno pokazao da mu je NATO blizak i da je ulazak u ovu organizaciju deo njegovog plana, ponovo uzburkala srpsku javnost, i ponizila sve žrtve ovog stravičnog zločina. Reakcije građana na Ponoševu NATO politiku su više nego burne, većina ljudi je govorila da je ovo neviđena sramota i da ne znaju kako neko može da pogleda u oči srpskom narodu posle ovakve izjave, ali traže i da se Ponoš izvini maloj Milici Rakić, ali i Ireni Mitić, Daliboru Tasiću i mnogoj drugoj deci čiji su životi nasilno prekinuti u ovom bezumnom napadu na našu zemlju.

Pogledajte neke od komentara u medijima na Ponošev monstruozni potez:

IZVINI SE MALOJ MILICI RAKIĆ! Građani masovno zvali ALO! redakciju zbog Ponoševe sramne izjave

Printscreen

 
IZVINI SE MALOJ MILICI RAKIĆ! Građani masovno zvali ALO! redakciju zbog Ponoševe sramne izjave

Printscreen

 
IZVINI SE MALOJ MILICI RAKIĆ! Građani masovno zvali ALO! redakciju zbog Ponoševe sramne izjave

Printscreen

 

Uskoro će 24. mart, dan kada se srpski narod s tugom priseti kako je izgledalo 78 dana dugo bombardovanje, u kome je ubijeno 2.500 vojnika, policajaca, civila i dece. Rane koje nikada neće zaceliti, rane koje nosimo uskoro pune 23 godine. Deca koja nikada nisu imala šansu da odrastu, 79 prekinutih zagrljaja sa roditeljima, nedosanjanih snova i najcrnjeg bola, nisu bila dovoljan razlog Ponošu da shvati da s tim što je pokazao simpatije prema agresoru, ponovo je otvorio rane koje bole ne samo porodicu i prijatelje žrtava, već i ceo srpski narod.

Ponoš želi da se u Srbiji iskopava litijum! (VIDEO) - Alo.rs

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (11)

Loading
pfc

11.02.2022 02:49

Niste se setili Milice kada je vaš gospodar dao dva miliona dolara Klintonu i onoj njegovj! Nisu se "usijavali" telefoni kada je uzeo klempavog Blera za savetnika? Koja ste vi dvoličn ađubrad, da se ispovraća čovek!

Marka

11.02.2022 02:56

Govno, vrati se u Hrvatsku oa tamo ljubi NATO u guzicu

Sremac

11.02.2022 07:03

Tog kera zajedno najuriti iz samo nase Srbije kerovi obični

Rada

11.02.2022 07:07

Dabogda te stigle sve nase suze bola i muka. Dabogda ti usta budu puna para za izdaju pa se sladi i davi , djubre izdajnicko.

nesko09

11.02.2022 07:14

Bolje da ne izlazite na izbore,mislim na opoziciju.Niste nista naucili za ovih 10 godina pakla .

Goran

11.02.2022 07:42

Crni Zdravko šta ti je to trebalo uneredio si se odmah u startu.

saša

11.02.2022 10:34

Ovaj ološ pod hitno u zatvor za ono što je uradio vojci. On da bude predcednik i onaj njegov lopov, ma sve strpati u cuzu i baciti kljuc u vodu.

Ivana

11.02.2022 11:53

Sram i bruka jednog primitivca, bolesnog uma bez grama mozga, koji samo priča nešto što svetlost dana nikada neće ugledati, mašta a na to svako ima pravo, stidi se dupeta kad obraza nemaš

Zoran

11.02.2022 16:10

Ni desetarski kurs nije odslušao a general, pa bi sad da bude i predsednik. Ma nije taj ni za predsednika zajednice stanara. Bruka od čoveka.