PRIVATNI DETALJ IZ ŽIVOTA PREMIJERKE IZNENADIO MNOGE Nakon ispovesti o "divljem detinjstvu", sada je otkrila i koji joj je NADIMAK
Foto: TV Pink printscreen

Inače, u emsiji su prikazane i premijerkine fotografije iz detinjstva koje javnost nije imala priliku da vidi, na kojima pozira sa majkom i bratom.

Podsetimo, prmeijerka Brnabić tokom gostovanja u emsiji priznala je i da je bila, kako je rekla, divlje dete i da je organizovala rejv žurke.

- Bila sam divlje dete posle gimnazije, pravila sam gluposti. Samo izlasci, noćni život... Tada sam organizovala rejv žurke. Bilo nam je lepo u Geozavodu, pravili smo žurke u pećinama na Tašmajdanu... - ispričala je Ana Brnabić.

- Onda su moji roditelji rekli da, kad mi nismo mogli da te smirimo, ideš u inostranstvo. U Srbiju sam se vratila 2002. Uvek sam znala da ću se vratiti, jer nema lepšeg mesta od Srbije. Ovde mi je dom. Sve moje je ovde - navela je Ana.

Nadimak koji niko nije očekivao

Ana Brnabić je otkrila i zanimljive detalje o životu, kao i karijeri, koje javnost o njoj nije znala.

Premijerka Brnabić je u jednom trenutku javno otkrila i svoj privatni nadimak koji, sudeći po reakcijama, niko nije mogao ni da pretpostavi.

Anin privatni nadimak je Aša, što je rekla kroz osmeh.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading