"Kasno je za dogovor!"
Miloš Jovanović - Alo! - Dejan Briza

Predsednik Demokratske stranke Srbije (DSS) i kandidat Srpske koalicije NADA za predsednika Srbije Miloš Jovanović izjavio je, povodom jučerašnjeg sastanka na kojem se razgovaralo o ujedinjenju desno orijentisanih stranakaoko zajedničkog predsedničkog kandidata ili zajedničke liste za predstojeće izbore, da je prilično kasno za takvu vrstu dogovora, naročito kada im se pristupi na neozbiljan način.


"Što se nas tiče, u politici ne letimo kao muve bez glave. Imamo jasan program i viziju Srbije kao i pravac delovanja. Ozbiljni smo ljudi i srpska koalicija NADA, kao što smo uvek i govorili, izlazi na izbore na svim nivoima a građani će biti u prilici da 3. aprila zaokruže i moje ime na predsedničkim izborima", rekao je Jovanović.

Na jučerašnji sastanak su pozvani predsednica Srpskog pokreta Zavetnici Milica Ðurđević Stamenkovski, predsednik Srpskog pokreta Dveri Boško Obradović, predsednik Demokratske stranke Srbije Miloš Jovanović, predsednik Dosta je bilo Saša Radulović, kao i zastupnik POKS-a Žika Gojković.

Obradović i Ðurđević Stamenkovski kazali su nakon ovog sastanka da su otvoreni za dogovore.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading