MINISTAR VULIN OTKRIO NOVE DETALJE Zvicer ne radi sam, ima političkog šefa i pokušaće da se osveti Vučiću
Jutjub/ MUP Republike Srbije

Organizovana kriminalna grupa želi da se osveti Aleksandru Vučiću pošto smo uspeli da razbijemo velike narko kartele, rekao je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

Naglasio je da Radoje Zvicer ne radi sam, već da ima političkog šefa. Ministar Vulin rekao je da nije ništa novo da je Radoje Zvicer bio šef Belivuku i Miljkoviću i da se čini sve da se dođe i do njega.

Foto: Alo.rs

 

Naglasio je da tokom same istrage svaki kriminalac pokušava da popravi svoj položaj, ali da to nije pitanje za policiju, koja je svoj posao završila i snabdela tužilaštvo sa svim potrebnim dokazima.

"Ono što je najvažnije, zlikovci više nisu na ulicama. Niko nam ne ubija decu", rekao je Vulin u Jutarnjem dnevniku RTS-a.

Govoreći o informacijama u vezi sa planom za atentat na Aleksandra Vučića, rekao je da organizovana kriminalna grupa želi da mu se osveti, jer smo uspeli da razbijemo velike narko kartele.

"Zvicer ne radi sam, on ima političkog šefa i pokušaće da se osveti Vučiću", naveo je Aleksandar Vulin.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Jelisaveta

28.01.2022 11:22

Sramno, strašno i monstruozno koliko su ti ljudi spremni daleko da idu!

Njanja

28.01.2022 11:25

Znam da će ministar Vulin pristupiti samoj situaciji najbolje što može i što je u njegovoj moći i da će zaštititi predsednika Vučića od svih mogućih pretnji i napada.