BRNABIĆ RAZGOVARALA SA VUČIĆEM Ako pokušaju da me ubiju, ja sam mnoge stvari koje sam želeo u životu ispunio, izgradili smo škole i bolnice, puteve, pruge, jednom mora da se umre
TV Pink/Printscreen

- On je vrlo nezahvalan po tom pitanju, on kad zacrta negde da ide, ne može niko da ga spreči. Ja kao predsednica Vlade, ali i kao njegov prijatelj imam ogromnu zebnju da mu se nešto ne desi. Pre svega kao neko ko ga mnogo poštuje, bojim se da se njemu nešto ne desi jer je on potreban Srbiji. Pričala sam sa njim o tome, sigurna sam da mu nije lako. Rekao je: "Čak i to da se desi, ja sam mnoge stvari koje sam želeo u životu ispunio, izgradili smo škole i bolnice, puteve, pruge, jednom mora da se umre"...  - rekla je premijeka, ne želeći da otkrije o kojoj zemlji je reč iz koje je došla informacija o atentatu.

Ona je objasnila zašto je predsednik Srbije navukao gnev vođe kavačkog klana.

OGLASIO SE ORLIĆ: Znaju da je Vučić objavio rat mafiji i zato su svoje nišane usmerili prema njemu - Alo.rs

- Predsednik Vučić je objavio rat Radoju Zviceru time što je objavio rat protiv organizovanog kriminala. Rasturili smo kriminalnu grupu u našoj zemlji i time smo im poremetili biznis i u drugim zemljama regiona. Sećate se kada je Aleksandar Vučić izašao i rekao da kriminalne grupe neće biti jače od države. Evo, sada smo došli do toga da nas strane obaveštajne službe obaveštavaju da je pripreman atentat na Vučića. Ali Vučić nije imao strah, nijednog sekunda nije pomislio na to, nije se uplašio - objasnila je Brnabić i zaključila:

- Nismo mi više država u kojoj je ubijen premijer Zoran Đinđić. Završićemo mi ovo kako treba i verujem da će predsednik biti bezbedan.

MILOŠ VUČEVIĆ ZAHTEVA: Državni organi da pod hitno usmere sve snage da spreče mafiju u zločinačkoj nameri da ubije Vučića! - Alo.rs

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading