ĐUKA UPOZORAVA Plašim se zbog stanja u BiH, usijane glave hoće da pokažu da su lideri!
Printscreen

Đukanović je za rekao i kako je rat između Srba i Bošnjaka bio jedan od najbesmislenijih, zbog čega je zamolio ljude u Bosni i Hercegovini da ih niko ne zavađa. Dodao je i kako je važno da se ne sukobljavamo, već da budemo normalni ljudi.

HITAN POZIV IZ PRIBOJA Predsednik pozvao premijerku: Ovaj problem mora da se reši! - Alo.rs

"Rat između Srba i Bošnjaka je bio jedan od najbesmislenijih, molim ljude u Bosni i Hercegovini da ih niko ne zavađa. Mi treba da živimo kao dobre komšije, kao dobri ljudi, da mi idemo kod njih na bajram, da oni dolaze kod nas na slave. Ja molim, posebno ovih nekoliko opština u Srbiji gde imamo Bošnjačko stanovništvo, da se nikada više ne sukobljavamo, da to jednom odbacimo sa strane i budemo normalni ljudi. Odlično je što je predsednik Vučić bio u Priboju, ja se plašim zbog stanja u Bosni i Hercegovini. Neke usijane glave na zalasku karijere, sada hoće da pokažu da su veliki lideri, govorim o Izetbegoviću", rekao je Đukanović.

Vučiča u Priboju pozdravili aplauzom - Alo.rs

"Vidim da je Aleksandar Vučić uložio ogromne napore, ogromnu energiju, odlično je što je bio u Priboju. Ja poznajem mnogo ljudi iz Pazara, Tutina, Sjenice... Oni su mnogo dobri ljudi", dodao je Đukanović.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading