PREDSEDNIK DIVNO DOČEKAN U PRIBOJU Dobio aplauz, pa poručio: Samo zajednički i ujedinjeno, rešavanjem problema možemo zemlju ekonomski da razvijamo i da idemo napred
Alo!

Predsednik Aleksandar Vučić danas je u Priboju gde se sastaje sa predstavnicima lokalne samouprave, političkih partija, privrednicima i predstavnicima obe verske zajednice u tom gradu.

Građani Priboja su ga dočekali gromoglasnim aplauzom, na čemu im se on zahvalio.

- Hvala vam na divnom dočeku, danas sam ovde da razgovaramo o problemima i šta je to što treba da činimo - napisao je predsednik Vučić na Instagram profilu.

 

 

- Suviše smo mala zemlja da bismo imali pravo na bilo kakve sukobe. Verujem da smo dobri, razumni, a time i dovoljno veliki ljudi da razumemo da samo zajednički i ujedinjeno, rešavanjem problema možemo zemlju ekonomski da razvijamo i da idemo napred - dodao je Vučić.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Mladen

12.01.2022 11:57

Vučić je i te kako zaslužio da bude dočekan na adekvatn način jer je svojim radom, požrtvovanošću i posvećenošću to i zaslužio.

Milos

12.01.2022 13:08

Zajednickim snagama mozemo sve, nikakvi sukobi vise ne dolaze u obzir.

damir

12.01.2022 18:51

Predsednik Vučić je uvek i svuda dobrodošao jer donosi gradjanima mir,blagostanje i bolju budućnost.

Miljana

12.01.2022 21:14

Predsjednik koji vodi brigu o svom narodu i svojoj zemlji zaslužuje sve počasti, a takav je naš Vučić i zato je svuda dobrodošao.