Dragan Đilas
Vladimir Marković

I taj neko ne bi pogrešio. Njima jednostavno smeta što je Novak Đoković Srbin i što je ponosan Srbin. 

Svaki Srbin koji na bilo koji način jača i proslavlja Srbiju im smeta. Zato su uvek, kao na mrtvoj straži, spremni da osuju paljbu po najboljim Srbima, ali i da ugoste i daju prostora totalno nevažnim ličnostima iz sveta i regiona pod uslovom da mrze Srbe. 

Primer toga bilo je i dovođenje u pitanje njegovog PCR testa i validnosti istog i to baš u trenutku kada Novak vodi odsudnu bitku. 

Njihovi poslušnici redovno su ovih dana napadali Novaka, dok je bio u imigracionom pritvoru i čekao saslušanje pred sudijom uz stalno ponavljanje kako nije priložio potrebnu dokumentaciju i kako ga treba deportovati. 

Kada je sudija potvrdio ono što smo svi znali, da je Novak učinio sve što je od njega traženo i priložio dokumentaciju koja je potrebna oni su promenili taktiku.

Sada, dok Novak vodi odsudnu bitku i čeka da prođe rok tokom kojeg ministar može da mu samoinicijativno ukine vizu, Đilasovci ga optužuju kako je njegov PCR test nevalidan i kako ga zbog toga treba kazniti. 

Oni su ljudi bez obraza i bez morala koji se vode onom "što Srbiji gore, to nama bolje". 

Narod će sve to znati da kazni na pravi način.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Vladimir

10.01.2022 22:35

Drzava treba da nesto prknadje kid Djilasa i Tepicke koji su dokazali da su.neprijatelji Srbije i da ih kazne.Ovk sto.rade he orevazislo sv aku.meru.

Mile

12.01.2022 08:33

Ovog lopova djilasa treba odmah uhapsiti