SKANDALOZNO! Marinika Tepić i Dragan Đilas preko svojih dnevnih novina  na brutalan način napali Republiku Srpsku i Srbiju!
TANJUG/ JADRANKA ILIC

Ako bi neko pogledao medije pod njihovom kontrolom došao bi do zaključka da nema tog srbomrsca iz regiona, a i šire koji nije dobio priliku da pljuje po Srbiji, Republici Srpskoj i Aleksandru Vučiću. 

Šlag na tortu su dali dežurni autošovinisti i drugosrbijanci kojima smeta kada Srbi izvode "Marš na Drinu", ali im ne smeta što desetine ulica i škola u Federaciji BiH nose imena osuđenih ratnih zločinaca i saradnika nacista, među kojima i Alije Izetbegovića koji je zbog tih zlodela ležao u zatvoru u Jugoslaviji nakon Drugog svetskog rata.

Ovih dana im je meta napada i najbolji teniser sveta Novak Đoković o kojem su izneli mnoge gnusne i ogavne laži, a sve da bi zadovoljili srbomrzačke nagone koje imaju.

Ovo je najbolji pokazatelj koliko Marinika i Đilas mrze Srbe i zašto uporno tvrde da smo genocidni narod umesto da se zapitaju šta rade njihovi saveznici iz Prištine, Sarajeva i Zagreba.

Komentari (4)

Loading
stevo

10.01.2022 00:37

Mariniki i Djilasu nista nije sveto i ne prezaju ni od cega,ne biraju sredstva kako bi dosli do cilja

Pera

10.01.2022 01:11

Hoće li neko da hapsi ovu bagru, ili da izadje narod da zgazi ovo za 3 minuta i da se završi jednom sa ovim primercima ?

Miloš

10.01.2022 09:23

Njih dvoje kao da se kandiduju za predsednika Hrvatske pa što više da opletu po Srbiji.