POTEZ OČAJNIKA PUNOG MRŽNJE PREMA VUČIĆU Kurti preko Štrpca pokušava da spreči "Otvoreni Balkan"
Foto: Instagram/buducnostsrbijav

Jutrošnja akcija Kosovske policije koja je sa  specijalcima Rosu do zuba naoružanim upala u više srpskih sela u opštini Štrpce i privela više Srba, još jedan je brutalan pokušaj zastrašivanja srpskog naroda u pokrajini i novi teror Aljbina Kurtija. 

Od jutros, opština Štrpce nalazi se u blokadi, pristupi su onemogućeni, ulice zatvorene, mnoge srpske kuće pretresene, narod zastrašen i onemogućen da obavlja osnovne poslove. 

Pod maskom i izgovorom nekakve borbe protiv korupcije, Aljbin Kurti ponovo šalje specijalce Rosu pod punom ratnom opremom u srpske sredine sa jedinim ciljem da Srbe koji su ostali bedem odbrane naših nacionalnih interesa u pokrajini kriminalizuje. 

Kako to da Kurti ne vidi korupciju i kriminal u svojim redovima, kada je i svim međunarodnim faktorima poznato da svi tokovi prljavog novca idu kroz albanske sredine. 

Opština Štrpce kao snažno srpsko uporište i najjužnija tačka srpskog opstanka na KiM, očigledna je meta upravo zbog važnosti za naš narod koji je ovde ostao i opstao uprkos svim izazovima i poteškoćama. 

Nikakve akcije Aljbina Kurtija neće slomiti srpski otpor i srpsko jedinstvo u pokrajini oličeno u Srpskoj listi i u tome ćemo istrajati uprkos svim pritiscima. 

Do ove akcije ne dolazi slučajno baš u današnjem danu, kada predsednik Aleksandar Vučić treba da potpiše šest važnih sporazuma u okviru inicijative "Otvoreni Balkan" kao korak u bolju budućnost i očigledno je koordinisana sa sinoćnjim divljanjem ekstremista i paljenjem srpskih zastava u Tirani.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Sanja

21.12.2021 18:47

Sramno je sta Albanci rade,ovo je trebalo biti jedna mirna radna poseta