SUKOB U OPOZICIJI Savo patosirao Gorana!
Printscreen

"Za nekog ko se lizao s Dušanom Petrovićem u stranci, likom koji je razje*ao pravosuđe pred izbore koje ste zbog toga izgubili za nekoliko hiljada glasova od ovih pacera koji nam sada rade sve ovo, i to uz pomoć vaših medijskih i biznis kadrova, mnogo ste Vi meni drčni na Tviteru", poručio je juče Manojlović Ješiću na društvenoj mreži Tviter i izazvao salve pozitivnih komentara.

"Bravo, konačno se neko setio Dušana Petrovića, on je taj koji je rasturio pravosuđe... I koji je postavio sadašnje sudije i ostale... On je taj koji i dalje kontroliše sudstvo i ako su njegove sudije promenile dresove... Neko ga je ’namerno’ zaboravio", poručio je jedan tviteraš kome se očigledno dopala objava direktora organizacije "Kreni-promeni".

SUKOB U OPOZICIJI Savo patosirao Gorana!

Printscreen

 

Podsetimo, sukob u redovima opozicionara započeo je zbog izjave Sava Manojlovića da u Srbiji postoje ratni i mirovni profiteri, a na nju je ekspresno reagovao i nekadašnji poslanik demokrata.

"Probaj da njačeš, pametniji si. Giška i Beli orlovi te pozdravili, glupane", poručio je Ješić komentarišući Manojlovićev intervju. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading