SINIŠA MALI BRUTALNO ODGOVORIO Svesni da na izborima ne mogu da pređu ni smanjeni cenzus, sada blokiraju puteve
Printscreen

 

- Teror i jezik ulice lažnih ekologa, plaćenih parama iz inostranstva, a predvođenih tajkunom Draganom Đilasom, ne priznaje pristojna Srbija, koja prepoznaje prikrivene, mračne interese onih koji bi silom da zavladaju.


Svesni da na izborima ne mogu da predju ni smanjeni cenzus, sada blokiraju puteve i zaustavljaju svoj narod i svoju zemlju. Zaustavljaju put deci i bolesnima! To je zločin nad pristojnom Srbijom. Nažalost, pojedini koje je ta grupa srbomrzitelja uspela da zavede, postaju pioni, zarad tuđih, pre svega, ekonomskih interesa. U sve su uključene i strane službe, koje daju novac tim marionetama koje bi da dovedu na vlast, kako bi ukinuli nezavisnu Srbiju, koja isključivo donosi odluke u skladu sa interesima naroda, a ne kao oni koji su devastirali zemlju, uz instrukcija stranih ambasada.

Podsećam da su navodni dušebrižnici sami doveli Rio Tinto, a da su pojedini koji sada rukovode demonstracijama i blokadom ostvarili ekonomski interes, poput Đilasovog Marka Blagojevića koji im je prodao svoju zemlju za više od 700 hiljada evra. Oni, koji su uzeli pare od Rio Tinta, danas protestuju protiv Vučića i protiv svih koji nisu uzeli pare. Toliko o prljavim namerama onih koji bi na silu da otmu vlast, svesni da su ubedljiva manjina. Neće im proći. Gradjani ne žele blokade, oni žele da Srbija ide napred! Ova slika ne sme da bude slika Srbije!!! - rekao je Mali.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading