Đorđević: Iza napada na Danila Vučića stoji Đilasova mržnja
TANJUG/ MILOS MILIVOJEVIC

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Zoran Đorđević rekao je da još jedna u nizu podlih i bezočnih laži, kojima profesionalni mrzitelji Aleksandra Vučića pokušavaju da ga dodatno (pored svih drugih bljuvotina koje izmišljaju i svakodnevno plasiraju kroz svoje medije) povrede, ciljano izrečena upravo danas, "slučajno" baš na rođendan predsednikovog sina, Danila Vučića.

Saopštenje Zorana Đorđevića prenosimo u celosti:

- Bestijalnost i nečasnost tog i takvog postupka je očigledna, kao što je očigledna i namera da svoju najnoviju izmišljotinu plasiraju na današnji dan, kada bi - želeli su to - da se sav otrov njene mržnje, uperen ka Danilu, prelije i na predsednika Vučića i pogodi njegova najiskrenija, ljudska, roditeljska osećanja.

​Nije sve njih, tajkunske plaćenike, zgubidane, hohštaplere, samozvane "elitiste" i njihove kobajagi "novinare", briga što i oni sami znaju da ono što govore nije istina, što su se svi nadležni i upućeni u celu stvar oglasili - čak i pomenuti fudbaler - i potvrdili da se radi o gebelsovsloj laži - njima je naređeno da baš danas to učine, da se baš danas potrude da sramno i neljudski napadnu dete onoga za koga znaju da ga nikad i ni u čemu ne mogu pobediti, osim ako ga ne destabilizuju u tolikoj meri da on sam odustane od svoje borbe i tako pokuša da zaštiti svoju porodicu protiv koje se vodi svakodnevna višegodišnja hajka.

Uzalud se tajkun ovdašnji i najnetalentovaniji od svih srpskih političara, Dragan Đilas, kobajagi pravi nevešt i bavi na oko nekim drugim temama - dajući plaćene intervjue inostranim medijima (u kojima svejedno nastavlja da blati svoju zemlju i nipodaštava uspehe koje Srbija, predvođena Aleksandrom Vučićem, iz dana u dan postiže, usput takođe pokušavajući i da naše odnose sa NR Kinom predstavi u negativnom svetlu) - iza ove današnje besramne i perfidne hajke na Danila Vučića stoji on, on i njegovi mediji, njegoba banditska i pljačkaška interesna grupa, kojoj ništa nije sveto i koja ni stida ni srama nema, niti oseća. Niti može da oseti, jer su za njih pojmovi kao što su čast i dostojanstvo, ljudskost i emocija, obična, ljudska, roditeljska emocija samo predmet podsmeha i prezira, istog onakvog kakvog osećaju i za svoj narod i svoju zemlju. Žalosno, bedno, bolesno, nisko, mrziteljski - ali sasvim u skladu sa onim što oni jesu, ma kakvim pokušavali da se predstave.

Od onoga koga su želeli da ovako neljudski povrede, od predsednika Vučića, dobili su i odgovor kakav zaslužuju. Slikajući se sa Danilom, uz rođendansku tortu, moralnim jadnicima koji svoju patološku mržnju i zavist svakodnevno bljuju, poručio je: Predaja nije opcija! - saopštio je Đorđević.

Komentari (0)

Loading