LAŽI SU DEO HIBRIDNOG RATA Vučić: Ja sam na svog sina ponosan, on radi u jednoj vinoteci u Beogradu
Foto: Alo.rs

Kada je reč o vesti da mu je sin menadžer Dušana Vlahovića, ističe da je reč o izmišljotinama koje su objavljene baš danas, na rođendan Danila Vučića, "valjda da bi sam sebi rekao da nije dobar otac."

- Reč je o tekstu od 8. oktobra, u kojem pritom  ništa ne piše, a objavljen je danas da bih konačno zaključio da nisam u stanju da svojoj deci obezbedim da žive kao svi ostali i udišu vazduh kao svi ostali. Ja sam na svog sina ponosan, on radi u jednoj vinoteci u Beogradu, čak ga je i inspekcija onog dana tamo zatekla. Sve laži deo su hibridnog rata - kaže Vučić. 

Ističe da se rat vodi jer je Srbija najbrže rastuća ekonomija, stoga stižu pritisci sa različitih strana, a biće još izraženiji.

Podsetiimo, KRIK je danas, u bolesnoj kampanji protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegove porodice, objavio još jednu u nizu laži, sve sa ciljem kako bi uništili Vučića.

KRIK je preneo navodnu informaciju italijanskih medija i to čak dva meseca nakon što je italijanska "La Repubblica" objavila.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Zeljko

01.12.2021 20:23

Novinare KRIK-a i novinare Đilasove Nova S treba da bude sramota koliko šire lažne afere u vezi Vučića i njegove porodice.