Otkriveno zašto je Krik baš danas objavio monstruozne laži o Danilu Vučiću!
Instagram

 

KRIK je danas, u bolesnoj kampanji protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegove porodice, objavio još jednu u nizu laži, sve sa ciljem kako bi uništili Vučića. KRIK je preneo navodnu informaciju italijanskih medija i to čak dva meseca nakon što je italijanska "La Repubblica" objavila, pa se postavlja pitanje zašto im je trebalo dva meseca i zašto baš danas.

Da podsetimo, Krik pre više meseci izmislio priču o menadžerskom angažmanu Danila Vučića, onda su lažima ubeđivali italijanske medije više od dva meseca da je to istina, iako je to demantovala i menadžerska agencija i potvrdila da Danilo Vučić nema nikakve ama baš nikakve veze sa tim, a onda su namenski danas, na rođendan sina predsednika Srbije, preneli italijanski tekst na svoj sajt i u đilasovskim medijima, kako bi uništili, ne samo rođendan, već i život i Danilu i njegovoj sestri Milici i bratu Vukanu. 

Otkriveno zašto je Krik baš danas objavio monstruozne laži o Danilu Vučiću!

Printskrin

 

 

Italijanska La Repubblica je još 8. oktobra 2021. godine objavila ovu vest, pa se postavlja pitanje zašto su KRIK i đilasovski mediji Nova S, Danas, Direktno, N1 baš danas preneli ovu, doduše lažnu, informaciju.

Zašto im je za to bilo potrebno dva meseca?! 

Pa, drage kolege, gde je tu profesionalizam?!

Jasno je da da im je stalo do istine i istinitog obaveštavanja naroda, tu vest bi odmah preneli, a ne dva meseca kasnije od objavljivanja u italijanskim novinama La Repubblica. 

Otkriveno zašto je Krik baš danas objavio monstruozne laži o Danilu Vučiću!

Printskrin

 

 

Suzana Vasiljević, savetnica za medije predsednika Aleksandra Vučića, demantovala je ove navode KRIK-a odmah po objavljivanju. 

"La Repubblica je iznela najstrašnije izmišljotine na račun dečka koji se nikada, ponavljam nikada, nije bavio tim poslom. Što je najstrašnije, oni ne navode nijedan relevantan izvor za svoja saznanja, a ni potvrdu da je Danilo bio u kontaktu povodom ove teme. Ja ću Danila savetovati da uzme advokate i da ih tuži, jer ovo je skandal međunarodnih razmera", navela je Vasiljević.

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading