ORLIĆ ŽESTOKO ĐILASU Zelenovićevi i njegovi mafijaši tukli policiju!
TANJUG/ ZORAN ZESTIC

- Ponovo je tajkunsko - mafijaški kartel bivšeg režima, direktno kroz usta svog gazde Dragana Đilasa, potvrdio: da bi juriš na vlast i državnu kasu najradije platio - tuđim glavama. Provociranje sukoba i nesreće, prolivanje tuđe krvi, za bandu tajkunsku koja sanja i priziva nekakav "građanski rat" očigledno predstavlja - jedini "plan i program" koje nude narodu. Narodu koji su već jednom temeljno opljačkali i upropastili, a sada bi i da ga gurnu i u fizičko uništavanje.

Priznali su, još se pohvalili time: da su ljude huškali i druge slali da istrčavaju na auto-puteve, rizikuju da neko nastrada, da blokiraju kretanje pristojnom narodu i tuđu decu ugrožavaju, tuđe porodice možda zaviju u crno, spreče čak i kola hitne pomoći da stignu na intervenciju. I dok su druge ljude u sve to gurali, gde su bili i šta su radili bednici tajkunski? Kao najobičnije kukavice: zavaljeni duboko u pozadini, tvitovali su iz svojih skupocenih kabineta ili luksuznih limuzina, koje koštaju kao sve što za čitav radni vek zaradi jedan običan čovek čiji su život ugrozili, a da nisu ni trepnuli. Kaže Đilas, sav ponosan: "to su sve naši aktivisti i simpatizeri bili". Da bi, bez srama, onda optužio državu - da je kriva za sve. A zna dobro da je policija kao i uvek bila strpljiva preko svih granica, nije htela da interveniše ni na flagrantno kršenje Ustava i zakona, štiteći nerazumne čak i od njih samih, odnosno onog što su im Đilas i njegove Marinike namenili, kada su ih na ulicu gurnuli.

Kao što zna dobro da su njegovi i Zelenovićevi kriminalci i dileri tu istu policiju tukli, žene u uniformi divljački premlaćivali, napadali narod koji je želeo samo ono na šta ima ustavno pravo - da se slobodno kreće u svojoj zemlji. I još licemerno, sa osmehom hijene koja se naslađuje na samu pomisao da će se dokopati svog morbidnog ručka, "traži" Đilas: da ta ista policija "štiti" onog ko na žene udara, tuđe glave razbija i običan narod maltretira, kršeći sve zakone? Ako je i od takvog ljudskog škarta, kom je obraz izgleda hirurški odstranjen - mnogo je. Ali bahatoj tajkunčini željnoj tuđe krvi je i to malo, pa na sve još - ljude koje maltretira, običan narod koji je već jednom unesrećio, ali i sopstvenu državu, u svojim bljutavim aluzijama poredi sa ustašama? Neka bude siguran da mu to ljudi u ovoj zemlji neće zaboraviti. Baš kao ni onu paklenu nameru njemu servilnih Marinika da isti taj narod trajno žigošu kao genocidan.

I neka sto puta tajkunsko - lopovski kartel iz bivšeg režima misli da je stavljanje tuđih glava u torbu "genijalna taktika" da se u javnosti ne govori o novim železničkim koridorima koje gradimo, novim povećanjima plata i penzija koje predviđa budžet za 2022., ili o istorijskom uspehu predsednika Srbije Aleksandra Vučića koji je za našu zemlju obezbedio sigurno snabdevanje gasom u najteže vreme, po ceni kakvu ne može danas ni da sanja niko u Evropi. Ili da se ne govori o podršci koju Aleksandru Vučiću i SNS pruža narod, uvek spreman da napuni ne jednu, nego dve Arene - da tu podršku jasno i pokaže. Neka čak i računaju samo - da im to na neki sulud način pomaže da opet zajašu na vlast. Njihova su opravdanja potpuno nevažna.

Suština je: da su ovim poslednjim bezumljem jasno pokazali zašto su upamćeni kao najgori od najgorih, ali uvek spremni da budu još gori, da nema zla koje ne bi izazvali samo da udovolje svojoj prokletoj pohlepi i mržnji koja ih hrani. To je mržnja prema Aleksandru Vučiću, jer predstavlja neprobojni bedem za te zlikovce i njihove slugeranje. Ali i mržnja prema Srbiji, jer podržava Vučića kao nikada nikog, i jer ne želi više očima da vidi te, od opsesivne želje za parama obnevidele, tajkune. Tajkunski fašisti, koji sopstveni narod ponižavaju, najdovratnije vređaju i život mu ugrožavaju - sa ovom zemljom i ovim narodom nemaju ništa. I nemaju nikakav problem sa bilo kakvim "građanskim ratom", jer su oni više građani onih država u koje su sklonili od ovog naroda prethodno otete pare, nego Srbije. Ne, oni su odavno ušli u "rat" - sa čistom pameću. I gube ga, ubedljivo. Jednako kao što su i izbore, kad skupe petlju da na njih izađu. I opet će, bez sumnje - ubedljivije nego ikada - rekao je Orlić, član Predsedništva SNS.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading