"BUDI JUNAK, PRETUCI ČOVEKA!" Zelenović zamenio teze, huliganu koji je zatvorio oko bageristi obezbedio puštanje: CRNI JUNAK! (VIDEO)
Nebojša Zelenović, Alo - Dejan Briza

 

Ovo je svojim pristalicama javio Nebojša Zelenović, lider ZZS i bivši gradonačelnik Šapca!

- Zelenović je svojima rekao da je sve već završeno sa sudijom i da će Crni biti pušten. Rekao je i da će biti organizovan skup podrške Crnom - prenosi naš izvor.

Kako saznajemo, ova informacija se brzo raširila po Šapcu i razbesnela je narod koji ne može da veruje da se batinaš proglašava za junaka.

Zelenović je na svom Tviter nalogu najavio oslobađanje Dragana Mlanovića Crnog, navodeći da je za njega obezbeđen tim od 5 advokata. 

Takođe, putem pomenute društvene mreže Zelenović poziva i na okupljanje naroda ispred Osnovnog suda u Šapcu kako bi se borili "za slobodu našeg junaka Crnog!".

Slika ekrana

 

Podsetimo, žuti krvoloci naneli su čoveku teške telesne povrede i zatvorili mu oko, samo zato što je mislio da ima pravo da slobodno živi u svojoj zemlji, ne znajući da su mu to pravo oduzeli žuti batinaši. 

Đilasovski huligani su u subotu u Šapcu krvnički napali radnika koji je branio svoju imovinu. Ipak, na đilasovskoj N1 vest u kojoj je bagerista, radeći svoj posao, štitio imovinu svoje firme koja mu obezbeđuje egzistenciju, predstavljena je kao da je radnik kriv što nije mogao da prođe od grupe huligana koja je blokirala saobraćaj. Ipak, kao i uvek, đilasovski mediji su izvrnuli istinu, te pokušavaju da poštene građane predstave kao huligane.

 

 

Kako se na snimku do kojeg je naša redakcija došla jasno se vidi da su nasilje izazivali učesnici protesta - Vladimir Terzić, advokat Vladimira Vuletića, besno je gađao automobil koji je pokušao da prođe, dok pored njega stoji saradnik Nebojše Zelenovića. 

Da li je ovo zemlja prava i pravde kad batinaše puštaju iz pritvora i da li će sudije isto tako puštati, ako žuti batinaši odluče da nekome oduzmu zivot, jer se, po njihovim uličnim pravilima koja žele da uvedu umesto zakona i Ustava, našao u pogrešno vreme na pogrešnom mestu?! 

 

Komentari (1)

Loading
Milos

29.11.2021 13:47

Zaista je prevrsilo meru sta ova kriminalna opozicija radi.