BAGER NA SKUPU SNS Evo zbog čega je "Radiša" u Areni (FOTO)
Foto: TV Pink/printscreen

Ova velika mašina postavljena je u centralni deo Arene, kao simbol najvećih građevinskih uspeha Srspke napredne stranke i politike njenog predsednika Aleksandra Vučića - završetka Koridora 10 posle 50 godina, završetka 120 kilometara auto-puta  "Miloš Veliki" od Beograda do Čačka, radova na 112 kilometara Moravskog koridora od Pojata do Preljine, kao i na putevima Ruma-Šabac-Loznica, Preljina-Požega, Fruškogorskom koridoru, putevima Sremska Rača-Kuzmin, Iverak-Lajkovac...

 

Pored izgradnje auto-puteva, samo od 2015. do 2020. godine, rekonstruisano je i 1.975 kilometara državnih i 1.840 kilometara lokalnih puteva, a otvorena su i dva nova aerodroma, u Nišu i Kraljevu.

Investicije obuhvataju i ulaganje više od milijardu i po evra u železničke veze od Beograda, preko Novog Sada, do Budimpešte, ali i ulaganje u rekonstrukciju više od 500 kilometara pruga širom Srbije.

U poslednjih sedam godina, Srbija je postala povezanija zahvaljujući novim putevima i auto-putevima i ljudi sada mogu lako, bezbedno i brzo da putuju od grada do grada, i obavljaju svoje poslove, mogu brže i lakše da rade i grade.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading