ČANAK POSTAVIO TRANSPARENT O RATKU MLADIĆU "Je*o ja mater i njemu i onome kome je on heroj" (FOTO)
Twitter

Na zgradi sedišta Lige socijaldemokrata Vojvodine postavljen je transparent: "Ratko Mladić je ratni zločinac osuđen za genocid", a ispod je poruka: "Uostalom, je*o mu ja mater, kao i onome kome je on heroj".

Predsednik LSV Nenad Čanak objavio je fotografiju zgrade i rekao da se politika i opozicionarstvo u Srbiji mere time "da li su Mladić i Karadžić heroji ili zločinci".

- Malo je problem kada nemaš ravnu fasadu, ali ... valjda može da se pročita. Da ne bude zablude. Jer: Politika i opozicionarstvo u Srbiji se ne mere time "ko je za ili protiv Vučića" nego "da li su Mladić i Karadžić heroji ili zločinci". I jedino tako - napisao je Čanak.

 

 

Ovaj transparent, ali i uništavanje murala Ratku Mladiću od strane ligaša u Novom Sadu i okolini, usledio je nakon neuspelog pokušaja nevladinih aktivista da uklone mural Ratka Mladića u Beogradu koji čuvaju desničari.

Nakon što je LSV podržala uklanjanje murala u prestonici i njihovi aktivisti prekrečili slične poruke na području Novog Sada, na sedištu ove stranke su se pojavile poruke podrške ratnom komandantu bosanskih Srba osuđenom za zločine u Srebrenici, kao i uvredljivi grafiti na račun Nenada Čanka.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Mile

18.11.2021 10:20

Čanka treba zatvoriti sa najvećim srpskim neprijateljima.

Jovan

18.11.2021 10:26

Mnogi ima onih koji nebi preživeli ni opstali da ga nije bilo