ANA MLADIĆ NIJE IZVRŠILA SAMOUBISTVO Sve je izmišljotina, evo kako se Ratko ponašao nakon njene smrti!
Foto: Printscreen

Darko Mladić, sin generala Ratka Mladića uključio se u emisiju “Novo vikend jutro” na TV Pink, koju vodi Jovana Jeremić, gde je govorio o misterioznoj smrti svoje sestre Ane Mladić. Ona je 27. marta 1994. godine, prema zvaničnoj verziji, izvršila samoubistvo u porodičnoj kući.

Darko Mladić je rekao da je jedna španska spisateljica, koja je napisala knjigu o njegovoj sestri, a u kojoj tvrdi da je ona izvršila samoubistvo, zapravo prethodno radila u Hagu i profitirala na plasiranju, kako kaže, lažne priče.

– Izvor svih tih informacija se nalazi u haškom tužilaštvu, jedna španska spisateljica napisala je roman o Ani, na čijoj je pozadini napisala da je njena sudbina nju motivisala. Ceo roman je oko toga kako je Ana oduševljena svojim ocem i kad saznaje da je on ratni zločinac, ona to ne izdržava i ubija se. Pre nego što je ona napisala taj roman, radila je u haškom tuzilaštvu, kao saradnica. Posle je objavila knjigu i profitirala. Po tome se vidi da je sistematski rad protiv Ratka Mladića decenijama trajao – ispričao je generalov sin.

Darko je, kao i njegov otac, potpuno siguran da Ana nije izvršila samoubistvo, već da je ubijena. On je istakao da je to bio jedan izuzetno težak trenutak u njihovom životu.

– To je jedan jako težak trenutak u mom i njegovom životu. Ratko je odmah doleteo helikopterom. Nije tačno da je on sprečio istragu Aninog ubistva. On samo nije dozvolio da se izvrši obdukcija i da se ona na taj način dodatno povređuje – rekao je Darko.

On je demantovao da je nakon Anine smrti Ratko postao suroviji.

– Nije istina da je postao još suroviji, nije nikad bio surov, bio je izuzetan profesionalac. Vratio se na ratište i nikakva promena se u načinu izvođenja njegovog komandovanja nije primetila – poručio je Darko.

Kada je reč o zdravstvenom stanju Ratka Mladića, Darko je rekao da nemaju nikakve medicinske informacije.

– Nemamo nikakve medicinske informacije, imao je problema sa šećerom, sad je to nešto bolje. Mesecima je imao visok šećer. Problem sa radom bubrega je nešto što je on nama preneo, dokumentaciju nemamo – rekao je Darko.

Podsetimo, prema zvaničnoj verziji, 24. marta 1994. godine, Ana Mladić (24) izvršila je samoubistvo očevim pištoljem u porodičnoj kući u kojoj su u to vreme bili njeni brat i majka. Međutim, njen otac nije verovao u to. Ratko Mladić oduvek je tvrdio da ona nije izvršila samoubistvo, a posle hapšenja je čak rekao i da zna imena navodnih ubica.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading