POKS-OVAC RAZVALIO JEREMIĆA: On je 2013. glasao za Vučićev budžet! Kad nije dobio mandat u UN setio se Srbije!
Printscreen

- To pokazuje njihovu doslednost o bojkotu. Jedan jedini odbor koji Narodna stranka ima formiran da je zdrav i da je relativno jak je u Negotinu zato su dole izašli na izbore. Da su imali u Mionici, što tamo niste izašli na izbore? Ta Tviter kampanja, taj krug dvojke, ne znaju šta je Srbija, nisu poderali cipele.

- Vuk Jeremić je čovek koji je 2013. godine spašavao budžet Srpske napredne stranke. Glasao je za njihov set ekonomskih zakona, za njihov budžet i dao im kvorum i to je sve uradio, što je javna tajna, kako bi dobio podršku za svoj drugi mandat u Njujorku. Pošto nije dobio tu podršku, 2016. se vratio iz Njujorka pa se setio da postane "velika opozicija" - rekao je Parandilović.

 

Parandilović se prisetio kako su na Vračaru skupljali potpise kada su registrovali stranku, a za razliku od Vuka Jeremića koji su kupili stranku od Mikija Aleksića koji je 2 godine bio u vlasti sa SNS.

- Nemojte me lagati da nije. Kupio je stranku, poslanik i na takav način, jednom velikom prevarom ušao u politiku. Nije to sporno, samo nemojte da delite narodu moralne lekcije. Ako su ovi ljudi, Đilas i Jeremić nada za ovu zemlju i budućnost ove zemlje, kukala nam majka - rekao je Parandilović.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading