NOVI DETALJI O HAPŠENJU DIJANE HRKALOVIĆ: Sve informacije koje su dolazile od nje, ugrožavale su život predsednika
Foto: TV Pink printscreen

Branko Radun politički analitičar objašnjava da se o "ubistvu na šinama" već dugo govori, gde je, kako je naveo, došlo vreme da se dođe do sudskog epiloga.

- Videli smo malo jasnih izjava od strane Tužilaštva, dosta je uključena javnost, ali ovaj slučaj polako izlazi na površinu - rekao je Radun.

Demo Beriša predsednik Matice Albanaca Srbije objašnjava da je u ovom slučaju, najpre bila u pitanju ucena predsednika Republike, a onda su krenuli suprotnim pravcem, i napadali su mu porodicu tri godine unazad.

- MUP će imati štetu, jer dugo niko neće imati poverenja u organe države, od načelnika, državnih sekretara... Ovde niko neće moći da izbegne odgovornost - kaže Beriša.

On dodaje da treba podržati ovu akciju, i pustiti profesionalni deo, da odradi posao. On je istakao da treba omogućiti da se ljudi koji nešto imaju da kažu, ispričaju svoju stranu priče.

NOVI DETALJI O HAPŠENJU DIJANE HRKALOVIĆ: Sve informacije koje su dolazile od nje, ugrožavale su život predsednika

Printscreen

 

 

Adam Šukalo narodni poslanik objašnjava da je hapšenje Dijane Hrkalović ono što će odmotati druge slučajeve, nešto što će dati podstrek i nova hapšenja, gde će se doći do onog ko je pokrenuo celu priču, navodeći da je ovo nešto od presudne važnosti.

- Sve informacije koje su dolazile od nje, ugrožavale su život predsednika. Sve stvari će na kraju biti otkrivene, i mnogi koji su uplašeni će progovoriti, ali ovo klupko će se odmotati - kaže Šukalo.

Dejan Miletić predsednik Centra za proučavanje globalizacije ističe da, kada je u pitanju država Srbija, najvažnije je da se otkrije institicualni deo Srbije, jer je to glavna tačka.

- Imaćemo za koji dan nove informacije. Zna se ko je šta radio, kako se radilo, ali prljavština unutar MUP - a, i ta mreža, to treba da se otkrije, i odgovori moraju da budu prisutni. To je obaveza države, i drago mi je što je krenulo da se razračunava sa tom hobotnicom - naveo je Miletić.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (9)

Loading
Žarko

16.10.2021 11:28

Dokazi izlaze na površinu i sve se saznaje

Мијо

16.10.2021 12:07

Треба да одговара за сва злодела која је починила том монструму од жене је место на доживотној робији. То што је радила то је и добила.

Jana

16.10.2021 12:15

Srbija je pravna država u kojoj niko nije iznad zakona.

Stevan

16.10.2021 16:43

U najmanju ruku skandalozno, krivci zaslužuju najoštrije kazne. Niko nije zaštićen od službenika do ministra, ukoliko se dokaze odgovornost zna se šta slefi.

Diki

16.10.2021 17:32

Svaki zločinac na kraju padne, ovo je neprihvatljivo. Žena od poverenja, a radila o glavi predsednika. Dobila je sta je zaslužila

MimikaBG

16.10.2021 19:50

Fascinantna žena koliko god to suludo zvučalo. Em magistar psihologije, em nestvarno lepa, em sposobna da se progura. Ali očito jako opasna. Realno ko zna šta je čeka a i za svoja dela mora da odgovara svako pa ko god to bio. Nema povlašćenih jer ovo su ozbiljne optužbe koje joj se stavljaju na teret.

Vlada

16.10.2021 22:26

Svako ko učini neko zlodelo završiće kao Dijana.

stevo

17.10.2021 00:59

Treba da odgovara za svoje postupke..Svako dobije ono sto mu sleduje

Dragan

17.10.2021 01:29

Počinioci i mafijaški pomagači trebaju da budu kažnjeni kako zakon nalaže.