VUČIĆ UPOZORIO ŠTA ĆE SE DESITI Nadam se da nikada nećete morati to da vidite
MUP

 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je jučerašnju akciju kosovske policije na severu KiM.

Što se tiče Kurtija, zna on šta su mu bile stvarne namere. Ništa se neće desiti na SB, imaju podršku velike petorke. Šta god. Mi možemo da očekujemo podršku Kine i Rusije, ali to neće promeniti situaciju na terenu", naveo je Vučić tokom posete fabrike Brose u Pančevu.

Printscreen

 

 

"Nije to Kurti, to je neka druga pamet smislila. Nek oni rade svoj posao, mi ćemo svoj. Razne te objave na društvenim mrežama, ali sam sam napisao onu jučerašnju na Instagramu", dodao je on, govoreći o jučerašnjoj objavi na toj društvenoj mreži u kojoj je govorio o dešavanju na KiM.

Teško je čoveku dok ne donese odluku, lomite se danima, nedeljama, godinama. a kada je donesete onda ste potpuno rasterećeni", naveo je Vučić.

Predsednik Srbije je naveo da su "juče hapsili čokoladice sa dugim cevima i oklopnim vozilima", njima su bile cilj provokacije i napadi na Srbe.

Printscreen

 

 

"Sve je to bilo pokriveno nekakvim hapšenjima po Kosovu pa da kažu kako je to borba protiv kriminala. 'Ajde nemojte da lažete", istakao je Vučić.

Na pitanje kako će pomoći Srbima na Kosovu i Metohiji ukoliko budu napadnuti, on je istakao da oklopne trupe KBS ne mogu po Rezoluciji 1244 da dolaze bez saglasnosti NATO i četiri gradonačelnika.

"Ovo im je sedmi ili osmi veliki upad ne bi li pokazali silu. Sve što misle da mogu da urade Srbima, neka probaju, pa da vide kakva će da bude naša reakcija. Predaja nije opcija i na nama je da se borimo... Što se mene tiče, koliko god da nam je teško, znam šta nam je činiti. Zaštitićemo naš narod. Tačka. Kako? Nadam se da nikada nećete morati da vidite", naveo je Vučić.

 

 

 

 

Komentari (5)

Loading
Julija

14.10.2021 17:50

Nas narod moze da bude siguran na KiM, dok je na celu ove drzave Vucic, on sve sto obeca to i ispuni! Predaja nije opcija!

Patriota

14.10.2021 17:52

Bravo predsednice, tako se brani drzava I narod .

Dragan

15.10.2021 03:31

Svim pravnim i političkim sredstvima ćemo se boriti za ono što je naše a ako zatreba i vojnim.

Gordana

15.10.2021 08:31

Ako nas napadnu, odgovor da bude jasan i silovit, pa sta bude.

Danijel

15.10.2021 09:26

Predsednik sve daje samo da zastiti svoj narod!