BOŽIĆ: Tepić je ponovo omašila vrata Multikoma
Alo

Saopštenje prenosimo u celosti:

- U svom poznatom maniru dobro plaćena uposlenica Dragana Đilasa, Marinika Tepić danas je ponovo omašila vrata Multikoma i održala konferenciju za Đilasovu štampu u prostorijama stranke koja de fakto ne postoji.

Mnogo poštenije bi bilo da je to učinila sa mesta gde kao zaposlena dobija milionske nadoknade kako bi za Đilasov račun udarala po svojoj državi i svom narodu. Na mestu koje predstavlja simbol njihovog zajedničkog lopovluka, i gde su se slili opljačkani novci građana Srbije.

U svom kompletnom očaju, bespomoćni pred rezultatima Aleksandra Vučića nisu više ni sami sigurni na koji način da udare na njega.

Sve su pokušali, ušli u anale političke istorije kao monstrumi koji su u politički ring stavili i trogodišnje dete, ali i dalje nisu uspeli ni da ga pomere sa mesta.

I šta očekivati od ovakvih probisveta i moralnih nakaza?

Svesni su i oni da pred poštenjem i čestitošću Aleksandra Vučića, a posebno pred njegovim rezultatima, takvi nakazni i kompromitovani nemaju nikakvu šansu.

Posebno je mučno građanima Srbije, kada predsednika Srbije, napada Marinika Tepić, instrument Đilasovih frustracija i političke impotentnosti.

Žena sumnjivog i morala ali i svake druge relevantne osobine nekoga ko pomahnitalo participira da na bilo kojem nivou vlasti zastupa interese građana Srbije.

Prirodnije je ipak za nju da se drži interesa narko dilera i kriminalaca, kao i do sada, jer sa njima deli svakodnevicu i poslovne aranžmane, a interese građana ova žena ne poznaje ali i ne prepoznaje.

Verujem da bi korisnija bila u izučavanju neke nove destinacije na koju bi Dragan Đilas mogao da sakrije još koji pokradeni milion građana Republike Srbije, ili da Gojku Đilasu potraži još koju desetinu stanova preko kojih će da opere lopovski novac svoga bate.

Uzaludni su joj i jalovi svi pokušaji da oblati ime Aleksandra ili Andreja Vučića, jer na kraju uvek ona bude ta koja svojim  lažima završi u blatu.

A možda joj ipak najviše odgovara ta prirodna sredina.

Aleksandar Vučić za razliku od njenih poslodavaca nema nikakve račune i silne kompanije, ili stotine nekretnina u vlasništvu, kao dobro nam poznata braća Dalton, Dragan i Gojko.

Aleksandar Vučić je ozbiljan čovek i državnik koji isključivo i samo radi za i u interesu svoje zemlje, svoje Srbije.

Što se Andreja Vučića tiče, jasno je već i vrapcima na grani da je meta Đilasovih satrapa isključivo i samo zato što je brat predsednika Srbije, i da mu uz ime ne mogu staviti ništa drugo do poštenja i ljubavi prema svojoj zemlji.

A razni mogu da kokodaču i nariču u naletu svog strahovitog očaja, građani su ti koji na kraju daju ocenu.

A oni su odavno označeni nedovoljnom ocenom, koja svakim danom napreduje ka još  većem minusu - saopštila je Božićeva.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Мијо

05.10.2021 17:06

Маринка Тепић је један велики лажов таквој жени је место на лечењу доживотном.