PRVI POLITIČAR KOJI JE PODRŽAO PSOVANJE MAJKE VUČIĆU Marko Vidojković je ostao nedorečen!
Printscreen

Predsednik Demokratske stranke Zoran Lutovac podržao je uvrede Đilasovog zabavljača Marka Vidojkovića upućene majci predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

PRVI POLITIČAR KOJI JE PODRŽAO PSOVANJE MAJKE VUČIĆU Marko Vidojković je ostao nedorečen!

FOTO: TANJUG/SAVA RADOVANOVIC

 

Lutovac je na svom Tviter profilu napisao da je Marko Vidojković ostao nedorečen, aludirajući na to da je trebalo još da psuje porodicu Vučić i predsednika Srbije.

- Posle svega što je Vućić izgovorio, ostao je utisak da je Vidojković ostao nedorečen - napisao je Lutovac na Tviteru.

PRVI POLITIČAR KOJI JE PODRŽAO PSOVANJE MAJKE VUČIĆU Marko Vidojković je ostao nedorečen!

Printscreen

 

Podsetimo, zabavljač iz antitalent emisije "Dobar, loš, zao" Marko Vidojković je u programu opsovao majku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, u nadi da će privući pažnju klasičnim dripačkim ponašanjem kakvo odlikuje nevaspitanu i nezrelu decu iz petog razreda osnovne.

Budući da je Vidojković očigledno ostao na sličnom nivou razvoja i još uvek nosi bermude iz tog vremena ne treba ni da nas čudi mnogo njegovo ponašanje u emisiji koju vodi zajedno sa čuvenim portparolom šabačkog vodovoda iz Zelenovićevog vremena Nenadom Kulačinom.

- Pi*ka ti materina ona odvratna! Budaletino jedna! - vikao je histerično Vidojković u studiju, u nadi da će njegova prostačka poruka doći od Vučića i da će dobiti još neki dinar od gazde Đilasa za pivo u parku. 

No, ovakav prostački način izražavanja naišao je na osudu pristojne Srbije, ali očigledno i na podršku dela političara koji smatraju da je psovanje majke predsednika Vučića sasvim u redu.

Nemojte samo da se žalite ako i vaša majka dođe na red.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (7)

Loading
dragan

27.09.2021 14:57

sta mislis kako bi bilo da za promjenu psuje tvoju majku

Душка

27.09.2021 15:11

Свако својим понашањем говори о себи.Псовати на јавном месту и то председника државе је недопустиво и брука за тужилаштво!

Dule

27.09.2021 16:30

Političar??? To je Đikijev isprdak!!!

Marko

27.09.2021 17:22

Ljudi pa oni su svesni nemoći svoje, i svog kukavičluka, podrška svih zajedno je oko 5%,valjda ce vec jednom krenuti da se obračunavaju na ulicama, molim samo da ki kažu kada i gde, da se obracunamo

Vera

27.09.2021 17:47

Ovoga treba staviti za predsednika, da mu na isti nacin j. majku i porodicu

Marica

27.09.2021 17:47

To je jedan neskolovan ludak kakobi njemubilo da muneko opsuje majku