"PI*KA TI MATERINA ONA ODVRATNA!" Đilasov dripački tandem Marko Vidojković i Nenad Kulačin predstavili novi program opozicije: Psovanje majke predsedniku Vučiću!
Printscreen

Ovoga puta dripački dvojac Nenad Kulačin i Marko Vidojković, dva istaknuta Đilasova zabavljača, postao je poprilično frustriran jer njihova emisija očigledno ne nailazi na dobar odziv u javnosti. Vidojković i Kulačin su pokušali da privuku pažnju tako što će pokazati svo svoje nevaspitanje i prostakluk, po kome su i inače poznati na đilasovoj televiziji, odnosno đilasoviziji Nova S, psovati majku predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Kakav "genijalan" plan za dizanje gledanosti i program opozicije.

Printscreen

 

Nenad Kulačin, inače nekada zaposlen kao PR u JKP "Vodovod i kanalizacija" u Šapcu za vreme neslavne vlasti Nebojše Zelenovića u tom gradu, je na zvaničan Tviter profil emisije "Dobar, loš, zao" postavio kratak snimak svog kolege Marka Vidojkovića u kome se može videti kako dripački psuje majku predsedniku Srbije.

Vidojković psuje samo zato što se ne slaže sa politikom koju vodi Vučić ili zato što mu je Đilas gurnuo pare u bermude koje ne skida još od Petog oktobra kada su ga demokratski talibani proglasili nekakvim mejnstrim piscem. Pošto više nije mejnstrim i novca od države nema, frustrirani Vidojković mora da zabavlja svog gazdu Đilasa za sve pare. Tako je pokazao svoj raskošni "talenat".

- Pi*ka ti materina ona odvratna! Budaletino jedna! - vikao je histerično Vidojković u studiju, u nadi da će njegova prostačka poruka doći od Vučića i da će mu Đilas dati još neki dinar za pivo u parku na klupi.

To je novi program srpske opozicije dripac, magarac i psovanje majke Vučiću.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (17)

Loading
mika

23.09.2021 17:08

Da li ima vode u Beogradu, dajte skinite ga i okupajte, i te bljutave dlačurine obrijte a smrdljivu odeću (dronjke) politi benzinom i zapalite.

Penzioner

23.09.2021 17:12

Ako je rekao i to mu je program u zatvor. Šra drzava čeka.

Zagor

23.09.2021 17:16

Bože, kakve nakaze ovi Djilasovi pusikuri!!!!

Zoran

23.09.2021 17:17

BOŽE POMZI OVAJ DVOJICI BUDALA DALI SE POSTIDITE PRED MAJKOM SVOJOM.

Pera

23.09.2021 17:21

Kada mu vidim onu prasecu glavu i prasece oci gadi mi se njegova pojava, koliko mora da si kreten da mozes da gledas tog imbecila

Rada

23.09.2021 18:18

Eto narode moj, kakvi su bili, takvi i ostali. Jesu oni nama nanu , a mi njima i nanu i macinu dusicu. Narod pobedio, uzdigao se i ponosno gleda napred. Djikijevi u glibaku, ne mogu vise da kradu ,nemaju da duvaju pa im kriva majka Vuciceva, ne znaju jade da im to vracaju sve srpske majke.

Миомир

23.09.2021 19:07

Марш бре дрогиране будале и хокштаплери. Смрдите и ћутите у блату својему. Тишина будалетине, кога брига за вас и ко сте ви уопште никоговићи и ништарије пропале. ФУЈ бре и тишина.

Petar

23.09.2021 20:31

I ovaj krmak i dzukac je dobitnik NINOVE nagrade !? A sta radi TUZILASTVO Drzave Srbije ????????

Mile Pile

23.09.2021 20:42

Budale ne treba traziti, same se jave. Kad ga covek pogleda odmah zakljuci da je statisticka greska prirode.

Ruzica

23.09.2021 21:46

Premijerka tacno je da moramo jako da reagujemo, trazimo pomoc od svih koji bi mogli pomoci, ali nikad ne kazite " Po svaku cenu" To se pogresno tumaci.

MK

24.09.2021 08:54

Vlast je kriva što dozvoljava ovakvim ološima i onima koji im daju poneku crkvicu da javno pljuju i vređaju jednog PREDSEDNIKA DRŽAVE, njegovu porodicu, kazniti ...

Zoran

24.09.2021 09:41

Sta reci osim da je rec o.dusevno.poremecenom osobi kojoj ni.medicina ne moze pomoci. Baraba koja umislja sa je nedodirljiva smatajuci sebe ne dodirljivim. Ne civilizovani ne naneo stetu opoziciji.kao.njen glasnogovornik sta upravo moze takva primitivna opozicija da ponudi , psovke pretnje ulicu nasilje.