ĐILASOVA KLOŠARIJADA NASTAVLJA Marko Vidojković i Nenad Kulačin pokušali da opravdaju psovanje majke predsednika Vučića: To je naš "kreativni bes"
Printskrin

 

Dripački zabavljači sa đilasovizije Nova S Marko Vidojković i Nenad Kulačin slasno su psovali majku predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Taj momenat iz višesatne emisije, Kulačin, koji je kao i Vidojković lepo profitirao od petooktobarskih talibana, izdvojio je kao najbolji momenat svoje emisije.

- Pi*ka ti materina ona odvratna! - vrištao je po studiju Marko Vidojković.

No, kada su đilasovci shvatili da su preterali i zapravo zgrozili svu pristojnu i normalnu Srbiju, odlučili su da se opravdaju, nevešto, kao što i sve drugo rade. U sramotnom obrazloženu, dva dripca pokušala su da demantuju da rade za Dragana Đilasa, a onda su ponovo uvredili majku predsednika Srbije Angelinu Vučić, navodeći da "ona ništa nije kriva, bar ne da mi znamo".

ĐILASOVA KLOŠARIJADA NASTAVLJA Marko Vidojković i Nenad Kulačin pokušali da opravdaju psovanje majke predsednika Vučića: To je naš

Printskrin

 

 

Ovo sramotno opravdanje, Vidojković i Kulačin pisali su zapravo po nalogu pobesnelog Đilasa koji im je rekao da će ih resetovati na fabrička podešavanja kada su pili pivo po parkovima jer su naneli štetu njegovoj političkoj opciji, saznaje Alo iz izvora bliskog uredništvu đilasoviziji Nova S.

Prema naređenju svog gazde Đilasa, Vidojković i Kulačin su ponovili svoje izraze mržnje prema Aleksandru Vučiću uz pokušaj opravdavanja brutalnih uvreda na račun porodice predsednika Srbije i konstatovali da su psovke njihov umetnički izraz nastao u trenutku inspiracije.

ĐILASOVA KLOŠARIJADA NASTAVLJA Marko Vidojković i Nenad Kulačin pokušali da opravdaju psovanje majke predsednika Vučića: To je naš

Printskrin

 

 

Ovo ništa i ne treba da čudi ako uzmemo u obzir da su inspirisani Đilasovim parama i sopstvenim ubeđenjem da su talentovani pisci i novinari, iako se nisu odmakli od uličarskog ponašanja i nevaspitanja koje svakim novim danom sve više izbija kroz dvojicu frustriranih dripaca.

Samo Đilasova klošarijada zabavljača može uvrede na račun jedne žene i majke da nazove "kreativni bes" i da pritom ponovo uvredi porodicu predsednika Srbije.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
Beba

23.09.2021 23:43

Dva pomahnitala debila.Truli olos!!! Ali, dace Bog da se udave u sopstvenom smradu.

Dragoslav

24.09.2021 15:49

Bože, kakvi su ovo majmuni u ljudskoj obliku?