BEDNO I JADNO Đilasovi dripci psovali majku predsedniku Srbije, a sada izašli sa sramnim saopštenjem! Vade se na kreativni bes
Printskrin

 

Nakon što je Nenad Kulačin, inače nekada zaposlen kao PR u JKP "Vodovod i kanalizacija" u Šapcu za vreme neslavne vlasti Nebojše Zelenovića u tom gradu, na zvaničan Tviter profil emisije "Dobar, loš, zao" postavio kratak snimak svog kolege Marka Vidojkovića u kome se može videti kako dripački psuje majku predsedniku Srbije, ovaj frustrirani dvojac zbog lošeg rejtinga emisije, izašao je sa sramnim saopštenjem.

BEDNO I JADNO Đilasovi dripci psovali majku predsedniku Srbije, a sada izašli sa sramnim saopštenjem! Vade se na kreativni bes

Printskrin

 

 

Marinikini i Đilasovi ljudi Vidojković i Kulačin u sramotnom saopštenju pokušali su da demantuju da rade za Đilasove medije, a najgnusnije uvrede koje su izgovorili majci predsednika Srbije pokušali su da “opravdaju” ovako:

Mi kad psujemo majku Vučiću, to je naš kreativni bes!

BEDNO I JADNO Đilasovi dripci psovali majku predsedniku Srbije, a sada izašli sa sramnim saopštenjem! Vade se na kreativni bes

Printskrin

 

 

Podsećamo, taj isti Marko Vidojković, predložio je Mariniku Tepić za predsednicu Srbije, ženu koja će niz izrečenih neargumentovanih stvari i upiranja prstom u određene ljude, morati da dokaže na sudu.

Ženu koja govori da se opozicija bori za goli život u Srbiji, a ustvari se baškare na plažama u skupocenim letovalištima, koje su platili od novca građana Srbije. 

Vidojković bi salonsku političarku za predsednicu Srbije, koja se ne bori za gradnju puteva, škola, bolji život građana, već samo za svoje lične interese.

On bi za predsednicu političarku bez ikakvog političkog programa, političarku koja menja stranke kao čarape, po principu "ko da više". 

Svima je jasno da bi se Srbija sa ovakvom garniturom na vlasti, vrlo brzo urušila, a da su omraženi u narodu, svesni su i sami, pa je vlast bez izbora njihovo jedino političko rešenje. 

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (11)

Loading
Zoks

24.09.2021 00:20

Bože sačuvaj našta liče kao da su iz ludnice izašli

sasa

24.09.2021 08:38

Tuzno i jadno na sta su pojedini spremni i dokle ide njihova zloba

Crna Leptirica

24.09.2021 08:47

Djilasovci su vise preterali sa psovkama i treba ih kazniti.

Pahuljica

24.09.2021 09:28

Sramota! I ocekuju podrsku naroda, za ovakvo ponasanje treba da odgovaraju. Narod neka vidi ko je ko!

Душка

24.09.2021 09:52

Џукеле се понашају у складу са својим нивоом образовања и васпитања али,мене брине закон,јели то закон штити овакве или поштен и васпитан свет???!!!

Rada

24.09.2021 10:03

Obicni driparosi, i rodjena mati vas se stidi, to sto javno pokazujete kreativni bes pa to ima terapiju u psihijatriji, bilo bi dobro da idete na odvikavanje , to u americi rade efikasno. Raspitajte se pa neka vad gazda leci .

Миомир

24.09.2021 11:14

Какви сте ви клошари и хокштаплери са прасећом главом и пилећим мозгом па ви багро белосветска нисте ни свесни. Зашто нема реакције НУНС, УНС зашто ћутите, кажите слободно нешто??? Живела Србија, живео Александар Вучић, живели сви Срби и све Српкиње живели.

Miona

24.09.2021 15:17

Bruka i sramota za Djilasa i njegove podanike. S kim si takav si. Nista vam nije sveto. Uzas!

Ena

24.09.2021 21:13

Strašno je na šta su sve pojedinci spremni zarad malo pažnje. Ovo je za svaku osudu.