MILOŠ VUČEVIĆ ODBRUSIO MILANOVIĆU Hrvatski predsednik šalje otrovne strelice na račun naše zemlje i Aleksandra Vučića!
Instagram

 

"Dok se naš narod na KiM suočava sa velikim izazovima, predsednik Hrvatske, po ko zna koji put, šalje otrovne strelice na račun naše zemlje i predsednika Aleksandra Vučića. Sam sadržaj ovih besmislica nije toliko bitan, jer svedoči da je onaj koji ih je izgovorio duhovno i dalje "zacementiran" u devedesetim godinama XX veka, ali žestina izgovorenog i želja da se Srbija povredi nas onespokojava i duboko rastužuje, jer umesto dijaloga o budućnosti i povezivanju, kao da se stalno vrtimo u začaranom krugu uvreda i ispoljavanja adolescentskog nacionalizma.

Neka se naši partneri iz Hrvatske ne brinu, Srbija se menja brzo i trajno, uskoro ćemo videti brojke i procente koji mere ove promene i onda će razlozi za ovakve primitivne napade i uvrede postati mnogo jasniji", napisao je Miloš Vučević, gradonačelnik Novoga Sada.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
Jela

22.09.2021 11:44

Upravo tako kako je Miloš i rekao, kad vidimo pokazatelje uspeha Srbije u odnosu na Hrvatsku, jasno će biti da se uspeh Srbije ne prašta. Ali, to im je što i me. Srbija napreduje zahvaljujući dobroj politici koju vodi u prvom redu Aleksandar Vučić.

Vule

22.09.2021 12:35

Hrvati neka gledaju svoja posla,a ne naša!

Boki

22.09.2021 12:37

Milanović je baš ljubomoran na brz uspeh i razvoj Srbije, pa ovako to pokazuje.

Vitomir

22.09.2021 14:42

Izgleda da Milanovic nemoze bez Srbije......

Мијо

23.09.2021 00:37

То је свако од нас очекивао од Хрватске они нам никада нису били пријатељи ниће нам икада бити. Ти људи су једно велико зло били и остали. Свима је трн у оку наш председник јер је способан пре свега одговоран и велики патриота који ову земљу води правим путем. Од Вучића очекујем да настави да води нашу земљу правим путем само треба да наставимо да јачамо и економски и војно.