PREDSEDNIK VUČIĆ NAJAVIO OBILAZNICU SA DVA MOSTA Ovo će biti veoma značajan projekat za Svilajnac, ali i Jagodinu!
Tanjug/Rade Prelic

U planu je, rekao je predsednik obraćajući se okupljenim građanima, završetak izgradnje kanalizacije za celu opštinu, za šta će biti potrebno 55 miliona evra, izgradnja vodovodne mreže i zatvaranje bazena.

Posle toga Svilajnac će izgledati drugačije, rekao je predsednik okupljenim građanima.

"Daleko smo od Švajcarske, ali moramo da radimo i da joj se približaamo, zajednički mnogo toga možemo i samo tako Srbija može da ide napred", rekao je Vučić, koji u u Svilajncu prisustvuje otvaranju švajcarske fabrike za proizvodnju osvetljenja Regent.

Vučić je rekao da će od svega najavljenog nešto biti izgrađeno ove godine, a nešto u najkraćem mogućem roku sledeće godine.

"Više toga smo renovirali i izgradili, a kada to završimo razgovaraćemo o većim platama, penzijama i kako da vratimo naše ljude na svoja ognjišta, jer će i ovde moći da žive od pristojnog rada", kazao je Vučih.

Pozvao je građane da pomognu u tome, jer, kako je kazao, sve što radimo radimo za nas, ali i za našu decu.

 

 


Nastaviće se i sa obnovom mnogih hramova, od kojih su neki već obnovljeni, a i Osnovna škola "Jovan Jovanović Zmaj" je poslednja u ovom kraju koja se obnavlja.

Predsednik je zahvalio građanima Svilajnca na podršci i na tome što su razumeli da je za sve ovo neophodan rad, trud i energije.

Napomenuo da Svilajncu nedstoje možda još jedna fabrika i onda bi to bile velike stvari koje smo uradili za Svilajnac.

A, ni ćeo se, kazao jepredsednik boriti da Srbija stalno ide napred.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Sara

20.09.2021 11:34

Izgradnjom infrastrunkture Srbija postaje plodno tlo za potencijalne investitore. Zato necemo stati sa daljom izgradnjom putne mreze, gasovoda, kanalizacije do najmanje opstine ili sela na podrucju nase drzave.

Una

20.09.2021 23:53

Izgradnja obilaznice doneće brojne pogodnosti građanima Svilajnca i Jagodine!