ŠOKANTNO Čanak u studio doneo zastavu Vojvodine na Dan srpskog jedinstva! Gledaoci pobesneli kad su ovo videli
Printskrin

 

Nenad Čanak danas gostujući na TV Hepi doneo je zastavu autonomne pokrajine Vojvodine i raširio je u studiju i to kada se u Srbiji obeležava Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave. 

Voditeljka se na trenutak zbunila, odgovarajući da ne zna koja je zastava u pitanju, na šta je Čanak odgovorio da je to službena zastava autonomne pokrajine Vojvodine, koja je starija od zastave Republike Srbije. 

Mnogi su komentarisali ovaj Čankov postupak kao isticanje separatizma i provociranje cepanja Vojvodine, pa se u komentarima moglo naći dosta kritika upućenih lideru LSV.

ŠOKANTNO Čanak u studio doneo zastavu Vojvodine na Dan srpskog jedinstva! Gledaoci pobesneli kad su ovo videli

Printskrin

 

 

"Danas je praznik srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave. Znači praznik srpskog jedinstva, srpske slobode i srpske nacionalne zastave. Ne vojvođanske... Pa ima i moja opština zastavu i šta? Jel treba da na današnji praznik u uživo programu ističem zastavu svoje opštine ili svoje države?

"Nije dan vojvođanske zastave nego srpske i???

"Vojvodina pripada Srbiji! STOP podrivanje Srbije!!!!!!!!", samo su neki od brojnih komentara...

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
miroslav

15.09.2021 20:45

Oterati ga kod Mila, pa zajedno u corku.

baka

15.09.2021 22:57

Nije mi jasno da tig fasistu stalno pozivaju da gostuje u emisiji i svojim izjavama truje narod . Dok se Vucic trudi da ujedini srpski narod oni pozivaju Canka , srbomrzca i fasistu da siri lazi i dezinformacije

Mirjana

16.09.2021 05:18

Daj Boze da je ovaj Canak normalan....