BEZ DLAKE NA JEZIKU Jovana Jeremić poručuje: Političare pali što sam bezobrazna prema njima!
Kristijana Ćaćić

Najpre su je osporavali, pa su joj se podsmevali, ali ono što im nikad nije polazilo za rukom, tačnije za okom, jeste da prestanu da gledaju njene emisije.

Jeremićeva je u intervjuu za Alo! kazala da joj je najveća želja da ugosti Donalda Trampa i Vladimira Putina, istakla je da bi volela da suoči Vladimira Đukanovića i Dragana Đilasa, a najpre nam je otkrila na koji način priprema jutarnji program, koji obara sve rekorde gledanosti.

BEZ DLAKE NA JEZIKU Jovana Jeremić poručuje: Političare pali što sam bezobrazna prema njima!

Kristijana Ćaćić

 

- Pripreme kreću od utorka, pratim štampu non-stop i razmišljam koje će mi biti centralne teme i gosti. Teško je zato što je vikend rezime cele nedelje i ja to moram da uradim iz perspektive koja je drugačija u odnosu na to šta su radile moje kolege tokom nedelje. „Vikend jutro“ je kreativno-informativni program koji se radi na potpuno drugačiji način, koji sam uvela u srpsko novinarstvo. Ja sam donela Opru Vinfri u informativu i zato za mene kažu da sam info-Opra. Meni gosti ne odgovaraju na unapred dogovorena pitanja, već sve zavisi od mog raspoloženja toga jutra i koliko su oni iskreni.

Veliku prašinu je podiglo gostovanje Nenada Čanka. Kako ste uspeli da ga navedete da vam prizna da se video sa Milom Đukanovićem, o čemu su svi kasnije pisali?

- Ja imam toliko izraženu škorpionsku intuiciju da sam osetila da je Čanak instruisan. Nisam znala tačno od koga I logički sam povezala da je to Milo, koji je njemu kucao poruke pre nego što je ušao u studio.

Da li vam je Čanak nakon tog gostovanja nešto rekao?

Milo je dezorijentisan

Kako komentarišete aktuelna dešavanja u Crnoj Gori?

- Mislim da je Milo Đukanović vidno uzdrman, da je dezorijentisan. Njegov kraj će biti na sledećim predsedničkim izborima.

- Naravno, u svakodnevnom smo kontaktu. On je jako korektan sagovornik i voli da sarađuje sa mnom. Ja sam neko ko je jako korektan u saradnji, bez obzira na to što imamo različite političke stavove.

Po kom kriterijumu birate političare koje ćete ugostiti?

- Kod mene dolaze određeni političari, ja ne zovem sve. Nije da sada uzdižem sebe, ali ne može svaki ministar kod mene da gostuje. Ministar koji je dosadan, isprazan i koji mi ponavlja napamet naučenu priču ne može da bude moj gost. Kod mene može da gostuje neko ko je realan, spontan i ko će da kaže nešto što nigde nismo čuli.

BEZ DLAKE NA JEZIKU Jovana Jeremić poručuje: Političare pali što sam bezobrazna prema njima!

Kristijana Ćaćić

 

Da li se neko od gostiju nakon emisije naljutio?

- Ne, znaju oni šta ih čeka i oni to vole. Njima se diže adrenalin, njih pali što sam ja bezobrazna prema njima.

Da li biste voleli da ugostite nekog opozicionara i ko bi to bio?

- Kod mene su im vrata otvorena. Imam rubriku „TV duel“ i tu svi mogu da gostuju. Najpre bih pozvala Dragana Đilasa i suočila bih ga sa Vladimirom Đukanovićem. To bi baš bio dobar TV duel, a bolji od toga bi bio duel Čanak-Šešelj.

Volim Anu i Zoranu

Imamo dosta žena u politici, da li ste s nekom od njih privatno dobri?

- Volim Anu Brnabić jer je ona svetska žena, normalna, uspešna, opuštena, s njom može da se priča o svemu. Relaksira me, Anu obožavam. Na drugom mestu mi je Zorana Mihajlović.

Zbog čega?

- Mihajlovićeva je lavica, podržava jake žene, imamo sličan stil odevanja i obe smo plavuše.

Ko je perspektivan po vama u opoziciji?

- Niko. To su sve politički mrtvaci, oni tu koegzistiraju da možemo o nečemu da pričamo. Nema još uvek lidera opozicije, opozicija je jako slaba i to ide u prilog Vučiću.

Kada smo kod predsednika Srbije, da li bi za vas bio izazov da radite intervju sa njim?

- To je nešto što želim i mislim da će se to u budućnosti i desiti ako verujemo da čovek radom sve može postići. Mene je rad doveo tu gde sam danas. Cenim da će me dovesti i do intervjua sa Vučićem.

Šta biste ga pitali?

- Svašta, ali na početku i na kraju samo jedno: Ko je Aca Vučić kada se ugase reflektori, kada se vrati kući svojoj deci i kada legne da spava?

Da li je bavljenje politikom sledeći korak u vašoj karijeri?

- Politika kao politika - ne, ali diplomatija da.

Koga biste od stranih lidera ugostili?

BEZ DLAKE NA JEZIKU Jovana Jeremić poručuje: Političare pali što sam bezobrazna prema njima!

Kristijana Ćaćić

 

- Donalda Trampa I Vladimira Putina. To je moja želja i radiću da tu želju i ostvarim. Svi su mi se smejali kada sam radila rijaliti i kada sam rekla da ću biti TV lice informative broj jedan.

Šta biste pitali Trampa i Putina?

- Trampa bih pitala da li je istina da će se kandidovati na narednim predsedničkim izborima u Americi I šta će mu biti glavno oružje u kampanji. Ja mislim da će to biti debakl Bajdena u Kabulu. A Putina bih pitala Koliko je važno da svaki predsednik države bude operativac i šta ga je KGB naučio.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Milan

12.09.2021 08:33

Joj ove metle... Vrati konju glavu i sjasi vise bedevijo jedna