MAMURAN OD VISKIJA I PIVA KOJE JE PIO SA MILOM Čanak napao Čukanovića u jutarnjem zbog Đukanovića i 100 evra
Printscreen

Nenad Čanak je tokom razgovora sa Filipom Čukanovićem izjavio da je mitropolit Joanikije dozvolio sebi nešto sramotno i da nikada nije trebalo da dođe na Cetinje helikopterom uz pratnju dugih cevi na ustoličenje.

Voditelj Čukanović je Nenada Čanka upitao da li on smatra da je prijatno da Joanikije na takav način dolazi na ustoličenje, na šta mu je odgovoreno da nije morao ni da dolazi i da je mogao da kaže da neće.

Čukanović je konstatvao da bi to bilo priznanje poraza od Mila Đukanovića i onih koji su taj protest organizovali.

"Nije to organizovao Milo Đukanović", rekao je Nenad Čanak braneći predsednika Crne Gore.

Filip je odgovorio da je jasno da Nenad Čanak brani stavove Mila Đukanovića i da nije ni čudno što pričaju da je uzeo pare da ide na Cetinje, a onda se rasprava nastavila.

"Mladi čoveče, sada prelazite granicu dobrog ukusa", rekao je Čanak, a onda je usledio Filipov odgovor.

MAMURAN OD VISKIJA I PIVA KOJE JE PIO SA MILOM Čanak napao Čukanovića u jutarnjem zbog Đukanovića i 100 evra

Printscreen

 

 

"Filipe, ne mladi čoveče! I Vi sada prelazite granicu dobrog ukusa", rekao je Čukanović.

Podsetimo, lider LSV Nenad Čanak istakao se prethodnih dana odlaskom na Cetinje kako bi dao podršku antisrpskom protestu milogorskih komita na Cetinju.

Čanak je sedeo za stolom prepunim piva i viskija. Na snimku se vidi i da je dobro raspoložen, pa mu je bavljenje politikom u Crnoj Gori očigledno prijalo, a još kad ima i da se popljuje nešto srpsko, a popije nešto žestoko, Nenad Čanak je ispunio svoj cilj.

Na istom mestu nalazio se i predsednik Crne Gore Milo Đukanović.

Nakon informacija da je DPS delio 100 evra aktivistima za odlazak na Cetinje, redakcija lista Alo pokušala je da kontaktira Nenada Čanka i pita da li je i on dobio određenu svotu novca za svoj odlazak na Cetinje, ali nam on nije odgovorio. Verovatno je bio zauzet ispijanjem pića sa Milom Đukanovićem jer viski i pivo ne valjaju kad se ugreju.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (8)

Loading
trta

07.09.2021 11:21

bravo za f. čukanovića izuo je mrsomuda iz cipela. čanak mrsimud na apratima. filip mu kulturiška pokazao gde su vrata!

Marko

07.09.2021 12:29

Glupo je uopšte davati komentar o Čanku. Nemogu da razumem da toga čoveka zovete sve ove godine na televizije, i da.. i dalje to činite. Samo zbog toga komentar

sara

07.09.2021 12:33

Ovaj antihrist i mrzitelj svoje zemlje i vere, treba da se nađe iza rešetaka i ne treba ga zvati na TV, jer tako stvara ljutnju i bes kod velikog broja ljudi, koji vole svoju zemlju i veru!!!.

Golas

07.09.2021 12:35

Ja samo ne znam zašto televizije uopšte daju prostor ovako nebitnim likovima kakav je Nenad Čanak?!Koga uopšte interesuje gde je on i sa kim bio!

Boško

07.09.2021 15:03

Filip Čukanović je postao najbolji novinar. Ne samo zbog ovog sa Čankom,nego poslednjih godina je prevazišao sve. Alal vera,samo napred. Tačno zna granicu. Vaspitan,snalažljiv i oštar. Bravo.

Zoran

07.09.2021 15:59

Svaka čast Filipe a i tvojoj koleginici !

Dragoljupče

07.09.2021 19:18

Bravo za Filipa! Baš tako bi ga propitala većina gledalaca koji su prinuđeni da gledaju tu podlu facu! I ne dajte mu više prostora, ne zaslužuje! Zajedno sa Milom i njegovom kamarilom na smetlište istorije!

DEJAN

07.09.2021 21:11

SLAZEM SE DA JE PONASANJE CANKA BILA VISE NEGO PROSTO ALI I FILIP ZNA DA SE ZAIGRA VISE NEGO STO BI TREBAO UMISLIO JE DA JE NEKO I NESTO...