"PENZIONERIMA TRI ISPLATE DO KRAJA GODINE" Vučić obišao Užice i najavio novu novčanu pomoć građanima i nove puteve
Alo!

Vučić je na početku posete razgovarao sa građanima koji su mu postavljali pitanja o zaposlenju, a pojedini su mu se zahvaljivali što je došao. Najavio je otvaranje novih vrtića i izgradnju novih puteva. Rekao je da se planira dolazak velikih investitora u Užice.

- Došao sam da vam kažem šta ćemo da uradimo za Užice i zlatiborski okrug - rekao je Vučić.

Alo!

 

 

Kaže da je doneta odluka da se gradi obilaznica oko Užica.

- Obilaznica nije običan put već u profilu auto-puta. To će da košta najverovatnije 25, a možda i 30 miliona evra. Do kraja ove godine ćemo do Pakovraća završiti auto-put, a do sredine sledeće i do Požege - rekao je Vučić.

Najavio je izgradnju puta prema Pribojskoj banji i rekao da nije istina da nema para za vrtić na Carini, čiju je izgradnju i najavio.

Zahvalio se na dočeku i rekao da ga niko nije dočekao na ovako lep način rano ujutru u devet sati.

Alo!

 

 

Vučić će u okviru posete otvoriti novu Sportsku halu Krčagovo, a potom će posetiti Zdravstveni centar Užice.

 

Sa predsednikom Vučićem su i ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović i ministar omaldine i sporta Vanja Udovičić, prenosi Tanjug.

Penzionerima veća primanja

Vučić se zahvalio na podržavanju politike ozbiljnosti i odgovornosti i što su ljudi imali razumevanja u vremenima kada je bilo teško i kada je morala da se ojača ekonomija zemlje.

- Danas imamo više novca, penzioneri će dobiti uvećane penzije, i dodatne pare i sada u septembru, novembru i decembru - istako je Vučić.

Komentari (10)

Loading
sasa

17.08.2021 10:58

Drzava misli na najstarije sugradjen jer oni su izneli najveci teret na svojim plecima slobodno mogu reci,uspesno sprovedenih reformi

sasa

17.08.2021 10:59

Drzava misli na najstarije sugradjen jer oni su izneli najveci teret na svojim plecima slobodno mogu reci,uspesno sprovedenih reformi

Dragana

17.08.2021 11:12

Svaka pomoc gradjanima je od velikog značaja!

Sneža

17.08.2021 11:30

Zahvaljujući penzionerima koji su pokazali veliku odgovornost, mi danas imamo stabilan fiskalni sistem.

Мијо

17.08.2021 11:31

Наши најстарији грађани треба да добију ову помоћ подржавам ово што ради наша држава сматрам да су они ово заслужили по овом се види колико држава брине о свим нашим пензионерима ово је за сваку похвалу што је досада урађено за све наше најстарије суграђане.

Slobodan

17.08.2021 11:47

Penzioneri svojim korektnim ponašanjem kada je bilo najteže, kada su donete teške mere su pokazali odgovornost prema državi. Podrška je dala odlične rezultate koje danas svi ubiramo.

jana

17.08.2021 12:12

Vest koja ce obradovati nase najstarije gradjane!Bravo!

damir

17.08.2021 20:25

Predsednik Vučić uvek maksimalno brine o našim najstarijim sugradjanima.

Dejan

18.08.2021 08:01

Najvažnije je da se održi trend investira ja u svaki kraj zemlje radi ravnomerno razvoja Srbije.