BOGDAN PUŠIČ: Vučić nije krio stvari pod tepih, krenuo je u obračun sa mafijom!
Foto: Printscreen

Pušić kaže da delovi iskaza koji se uporno objavljuju u medijima u delovima, nemaju potporu u prikupljenim dokazima i optužnici, već im je cilj da se pređe na politički teren kako bi se urušio ugled Vučića, države i Vulina.

- Apsolutno nismo imali nikakva saznanja. Analizirani spisi koji ulaze u predmet ove istrage, apsolutno nije bilo nikakvih saznanja o ovim stvarima. To su apsolutne laži. Mi stvari moramo da nazovemo pravim imenom, a to je čista laž.

Oni žele da teren prebace na politiku i izvuku korist. Oni ne mogu da nas obeshrabe da i dalje istražujemo i prikupljamo dokze o ovoj kriminalnoj grupi. Istrajaćemo da utvrdimo ličnu odgovornost svakoga ko je učestvovao u toj grupi - rekao je Pušić.

On je istakao da predsednik Srbije Aleksandar Vučić nije stvljao stvari pod tepih, već je krenuo u obrčun sa mafijom.

- Moram da upoznam javnost na činjenice koje su usledile pre ovoga. Ova ubistva su izvršena pre nego što je Aleksandar Vulin postao ministar policije.

Predsednik Vučić to nije stavljao pod tepih nego je nazvao stvari pravim imenom. Odlukom predsednika Vučića i Aleksandra Vulina dat je apsolutni prioritet da se preduzmu sve neophodne aktivnosti kako bi se ova kriminalna grupa pohapisal i procesuirala - dodao je on.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading