DRŽALI HVALOSPEVE ŠTO SU DOVELI GEOKS Sada Tadić i ekipa pokušavaju da se operu i okreću glavu, a tada bili ponosni na svoje dostignuće
Printscreen

Još u februaru 2016. godine, Boris Tadić je doveo Geoks u Vranje, što je tada poručio Igor Andonov na subotnjoj akciji koju je vranjski SDS održao u centru grada.

Tada je u susret otvaranju Geoksa, Andonov je poručio da bi svi trebalo da zahvale Borisu Tadiću na ovoj investiciji koja je sigurno najveća u Srbiji.  

Tada je Andonov na društvenoj mreži Facebook postavio fotografiju koja datira iz aprila meseca 2012. godine i koja svedoči o tome da je Tadić tada dogovarao investiciju u Vranju sa vlasnikom Geoksa.

Andonov je uz fotografiju ostavio i komentar sledeće sadržine: "Nema helikoptera, mase ljudi dovedenih sa svih strana, stranačkih zastava, transparenata... Tako se to radi u normalnim državama. A zašto je bilo potrebno pune 4 godine da se ova investicija realizuje, to je već drugo pitanje", napisao je Andonov tada.

Svakako, sada kada se firma zatvara i više neće postojati, Tadić i njegova ekipa okreću glavu i prave se ludi, kao da oni nisu tada sklopili ugovor sa Geoksom. Od toga da su na sva usta pričali i prikupljali zasluge za svoje poteze, do momenta kada zatvaraju oči i prave se da ne znaju šta se dešava.

Izgleda da je mnogo lakše samo prećutati i skrivati se, nego reći istinu, što više govori o njima nego što misle.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Jovana

29.07.2021 13:06

Oni sada pokušavaju da se operu od svega.

Lola

29.07.2021 19:48

Svima je poznato da opozicija ništa dobro nije radila i da pokušava da prebaci sve greške na drugog.

Ivana

30.07.2021 00:39

Geoks je fabrika koja traži jeftinu radnu snagu.