PODRŠKA GRAĐANA KAKVU NIJE IMAO NIJEDAN PREDSEDNIK Srbi izabrali napredak, koljači i političko-tajkunska mafija neće pobediti!
Foto: Printscreen

Svi gradski i opštinski odbori SNS u južnom Banatu: Pančevo, Vršac, Kovačica, Opovo, Kovin, Alibunar, Bela Crkva i Plandište pozivaju predsednika Aleksandra Vučića da se ponovo kandiduje na predsedničkim izborima 2022. godine.

- Predsedniče imate moćnu podršku građana Srbije kakvu do sada nije imao nijedan predsednik. Nakon višedecenijskog perioda sistemskog urušavanja i propadanja, doslednim sprovođenjem reformske i razvojne politike, našoj državi vratili ste ugled kakav zaslužuje. Život se vratio u naše gradove i opštine.

- Razvoj Srbije ne sme biti zaustavljen. Tajkunskoj opoziciji preči su njihovi lični interesi, puni džepovi. Niko više u Srbiji ne želi, povratak u prošlost, da broji decenije da se otvori nova fabrika, renovira bolnica. Srbija zaslužuje da se razvija, u nama građanima imate snažne partnere da zajedno nastavimo da gradimo, razvijamo se kao društvo u svim segmentima, navodi se u saopštenju.

- Južnobanatski naprednjaci ističu da uvođenje koljača u političku arenu, obračuna sa predsednikom, ostaće zabeležen kao jedinstven sramotan čin tajkunsko mafijaške opozicije, do sada nezabeležen u civilizovanom svetu.

- Građanima ostaje gorak ukus gađenja nakon spoznaje kako se i sa koliko energije tajkunsko mafijaška opozicija ustremila da obesmisli zverstva koljača, pružajući im pravnu, medijsku i drugu podršku, pronalazeći u njima saveznike za rušenje vlasti. Đilasova afirmacija zla zaslužuje društvenu osudu. Koljači i političko-tajkunska mafija neće pobediti. Građani Srbije izabrali su put napretka.

Podrška predsedniku zajedno idemo u nove pobede!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (9)

Loading
Ruza

23.07.2021 13:28

Ovi iz opozicije su potpuno nepismeni. Sto vise napadanu i lazu protiv Vucica njemu sve veci rejting raste. Ne bih me cudilo da Vucic na izborima osvoji 99% glasova naroda. Ono 1% ce pripasti opoziciji.

Maja

23.07.2021 13:54

Svi dajemo bezrezervnu podršku našem predsedniku da se kandiduje na sledećim izborima da nastavimo da gradimo Srbiju i još brže da napredujemo

Бобица

23.07.2021 14:00

Па народ бира здрав разум. Неће сигурно оне опозиционаре.

Lola

23.07.2021 17:35

Srbijom neće vladati mafija i kriminal, to svima neka bude jasno.

Una

23.07.2021 18:44

Činjenica je da Vučić uživa jako veliki ugled građana , zato je smišljeno da se njegov ugled umanji i destalibizuje Srbija!

Miki

23.07.2021 19:14

Naravno da cemo uvek podrzati i pruziti podrsku predsedniku koji je toliko dobrih stvari uradio za nasu drzavu!

Duki

23.07.2021 19:57

Svaka čast Prdsedniku Vučiću.Pravi čovek na pravom medtu.Tako se vodi država Srbija i brane intetesi gradana.Bravo Predsedniče.

Ivana

23.07.2021 21:39

Podrška velika Aleksandru Vučiću da se kandidue dalje za predsednika Srbije, samo je on u stanju da razvija i gradi Srbiju, nemamo boljeg predsednika od Vučića.

Jeka

23.07.2021 21:48

Mafija neće vladati Srbijom, to nećemo dozvoliti.