SKANDAL NAD SKANDALIMA Đilas brani "Tabloid", Milovan Brkić pozvao na ubistvo Vučića, Tužilaštvo ćuti... Šta se krije iza želje za likvidacijom predsednika Srbije?
Printscreen

Mediji koji otvoreno rade za Dragana Đilasa i njegovu političku opciju, stali su na stranu Milovana Brkića, urednika nedeljnika "Tabloid" u kome se redovno poziva na ubistvo predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Milovan Brkić je, u očajničkom pokušaju, da njegov "Tabloid" izbegne stečaj zbog duga koji su napravili, pokušao da privuče pažnju javnosti naslovnom stranom na kojoj se priželjkuje ubistvo predsednika Vučića.

- Na ovaj način, Brkić je pokušao da privuče pažnju brojnih fanatika i opozicionara koji mrze Vučića kako bi uplatili određenu sumu novca za ovaj medij i tako ih spasili od stečaja. Takođe, Brkić je hteo da predstavi sebe i svoj list kao žrtve režima jer se navodno bave opozicionim radom. Tako bi ispalo da je "Tabloid" otišao u stečaj jer piše protiv Vučića, a ne zato što su jednostavno dužni svima redom pare - kaže izvor Alo blizak redakciji nedeljnika "Tabloid" i Milovanu Brkiću.

SKANDAL NAD SKANDALIMA Đilas brani

Printscreen

 

Ubrzo po proglašenju stečaja, Milovan Brkić je u očaju pozvao čitaoce koje već godinama obmanjuje ezotričnim pričama i teorijama zavere da mu uplate novac kao bi se spasao "Tabloid" i kako bi njegove sulude zamisli ponovo nalazile put do štampe.

Brkićeve sulude teorije za vređanje inteligencije građana Srbije

Podsetimo, u nizu tekstova opskurnog magazina "Tabloid" našle su se tvrdnje kakvih nema ni u filmovima naučne fantastike.

Brkić je godinama tvrdio da će američki predsednik uhapsiti Vučića. Od tih tvrdnji promenila su se tri američka predsednika i nijedan nije ispunio Brkićeve "vlažne snove". Čini se, po svemu sudeći, da je Brkić obmanjivao javnost, ali i svoje čitaoce i gledaoce raznih kanala, gde je ovaj "šampion Jutjuba" gostovao.

Godinama je Brkić tvrdio da je Vučić smrtno bolestan, kao i pojedini članovi porodice predsednika Srbije, ali ni ta želja ispisana strastveno na stranicama "Tabloida" mu se nije ostvarila. Papir trpi sve.

Ovo su samo neki od primera Brkićeve mašinerije za sluđivanje građana Srbije i obmanu, a šta je sve prešlo preko "Tabloida" mogli bi da analiziraju i psihijatri. Za Tužilaštvo i istražne organe materijala ima na pretek. 

Pretnje Vučiću

Očigledno je samo da Brkić neodoljivo priželjkuje smrt Vučiću. Šta je razlog takve patološke mržnje nije poznato, ali ostaje činjenica da je nekoliko puta u javnim nastupima izjavo da je jedini spas za Srbiju Vučićeva smrt. Brkić je naveo čak i da će stradati članovi Vučićeve porodice, kao i da ih sve treba pohapsiti, čak i najmlađeg sina Vukana.

Svi đilasovski mediji redom su stali na stranu nedeljnika "Tabloid" na čijoj se naslovnoj strani našao tekst sa naslovom "Jedan pucanj može probuditi uspavanu Srbiju - Dođe vreme da se u boj krene" za koji Brkić tvrdi da nije pretnja predsedniku Srbije.

Glavni urednik magazina "Tabloid" Milovan Brkić saopštio je da, iako ga u brojnim medijima danima optužuju da poziva na ubistvo predsednika Srbije Aleksandra Vučića, od tužilaštva dobio informaciju da protiv njega nije pokrenut nikakav postupak.

Na sve ovo, Tužilaštvo nije smatralo za shodno da reaguje, niti da pozove Brkića na razgovor i postavi pitanje u kakav boj poziva građane Srbije i kakav pucanj sluti i priželjkuje. Dakle, Tužilaštvo u Srbiji ne postoji kada se nišani Vučićeva glava.


 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (16)

Loading
Rada

12.07.2021 17:42

Pa da li i njih neko placa da cute i nista ne rade ? Jel taj Mauricijus daleko ?

Vesko

12.07.2021 17:42

Živeo Vucic! Dole izdajice i Djilas lopov!

Mina

12.07.2021 18:09

Pohapsiti gospodina I njemu slicne,...odmah

Mima

12.07.2021 18:42

A šta drugo mi možemo da očekujemo od Đilasa, samo nasilje.

maximus

12.07.2021 18:59

Zasto tuzilastvo ne reaguje i ne uhapsi doticnu osobu, jer ovo je bruka i sramota. Da se bilo gde u svetu ovako napise za predsednika i bilo kog clana njegove porodice davno bi ta osoba bila uhapsena.

Zagor

12.07.2021 19:04

Ma daj , nakaza belosvetska!!!!! Uhapsiti govno i u zatvor!!!

Миомир

12.07.2021 20:00

Ко је бре тај никоговић и небитан лик- пропали назови новинар!!! Свашта како човек болесно мрзи много боље од себе. СРБИЈА је најбитнија.

Niki

12.07.2021 20:24

Zar njemu neko jos veruje, a kukanje za pare gde je tu doslednost i ponos, nece valjda sirotinja da placa njegove dugove,..

Ana

12.07.2021 20:34

Ovo je nezapamcen skandal! Pozivati javno na ubistvo! Za ovo treba odgovarati!

Ivana

12.07.2021 20:38

Aleksandar Vučić mora da preživi ali državne inestitucije moraju da radesvoj posao, ali ovo nije do Srbije već do onih koji su državu uništili.

Mrda

12.07.2021 21:19

A sta ako.mi zelimo da nema djilasa i brkica,,,da ih likvidiramo,,,,bacimo u dunav,,da ih somovi pojedu,,ni kosti da im ne ostanu,,,,ili ih sameljemo kao belivuk svoje zrtve,,,,,izdajnike Srpske djilkosa i brkica,govno smrdljivo

Zeljko

12.07.2021 22:42

Da'l neko uopte čita taj Blatoid? Nema veze svim znamo da su to niskotiražne novine, ali opet neko mora odgovarati za ove napade na predsednika.

rade

13.07.2021 07:23

Nadlezni organi ne smeju ostati nemi na pretnje upucene predsedniku!

Nevena

13.07.2021 08:37

Svi znamo gde je Đilasu i ekipi mesto!

Uroš

13.07.2021 08:50

Šta se drugo i moglo očekivati od čoveka kao što je Dragan Đilas. Samo nasilje propagira.