DOĐE VREME DA "TABLOID" U STEČAJ KRENE Pozvali na ubistvo predsednika Vučića, a dužni na sve strane, sud doneo odluku
Printscreen

Nedeljnik "Tabloid" poznat po opskurnim tekstovima, ezoteričnom sadržaju i teorijama zavere koji već godinama vodi kampanju protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića pozivajući na njegovu likvidaciju, ušao je u stečajni postupak.

Prema odluci suda u koju je naša redakcija imala uvid, protiv nedeljnika "Tabloid" je zbog duga pokrenut postupak pred sudom, a odlučeno je da se preduzeće stavi pod stečaj.

Postupajući sudija Marko Radović doneo je odluku o otvaranju stečaja jer je utvrđeno da kompanija trajno ne može da plaća obaveze.

Predlog je pokrenut na inicijativu predlagača Nikole Petrovića.

Za stečajnog upravnika preduzeća Tabloid Press DOO iz Beograda imenovan je Ljubiša Kostić.

U dokumentaciji do koje je došla redakcija Alo, piše da poverioci imaju rok od 120 dana od dana objavljivanja stečajnog postupka u Službenom glasniku da prijave svoja obezbeđena i neobebeđena potraživanja.

Takođe, kako se navodi, pozivaju se i dužnici kompanije Tabloid Press d.o.o da odmah ispune svoje dospele obaveze.

Prvo poverilačko ročište održaće se sredinom septembra.

Pretnje ubistvom predsedniku Srbije

Podsetimo, u nedeljniku "Tabloid" više puta je na naslovnim stranama osvanule pretnje i pozivi na ubistvo predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Tako je ove nedelje, udarni tekst na naslovnoj strani ovog nedeljnika "Jedan pucanj može probuditi uspavanu Srbiju - Dođe vreme da se u boj krene".

Takođe, "Tabloid" je poznat po skandaloznim naslovnim stranama i gotovo suludim pričama na ivici naučne fantastike.

Glavni i odgovorni urednik nedeljnika "Tabloid" Milovan Brkić više puta je u javnim nastupima govorio kako će Vučić i članovi njegove porodice stradati.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Zoran52

09.07.2021 22:11

Ko drugome jamu kopa sam u nju upada.