VUČIĆ ODUVAO KRIVOKAPIĆA! "Pričali ste da je to pogrešna politika, pa ste prvi dan čestitali Kurtiju!"
Tanjug

Predsednik je podsetio da su zapadne sile nahuškale male države da priznaju prištinske institucije i da agituju za lažnu državu čim je Srbija podigla glavu i počela da se bori.

- Pa onda oni kažu: "Znaš Vučiću, mi smo nezavisne države, ne smeš da se mešaš". I ko vam smeta. Jel vas neko dira? Jesmo li mi priznali Boku, ili Plav i Gusinje kao nezavisne. Pa čekaj, vi se ne mešate u naše stvari, a priznali ste nezavisnost delu naše teritorije. Pa ste prvi dan stupanja na vlasti čestitali Kurtiju, i proterali ambasadora zbog izjave o Mojkovačkoj bitci. A posle toga nastavili sa istom tom politikom, i najavili slanje vaših izaslanika na proslavu Oluje. Pa ste onda doneli još jednu rezoluciju o Srebrenici! A Jasenovac i Jadovno? Neću da govorim o Veliki i Plavu. Samo su Srbi ti koji su genocidni, i to tako treba da bude.

VUČIĆ ODUVAO KRIVOKAPIĆA!

Tanjug

 

 

- I oni će sa tim nastaviti, zato što je jedina Srbija koja im je podobna neuspešna Srbija. Srbija propale ekonomije, fabrika sa katancima i lancima. Gradimo mir u regionu, dobre odnose sa svima, ali da im bude jasno - nema više poniženja Srbije, ne interesuje nas vaša nezavisnost. Radite sa njom šta hoćete, ali vam ne damo više na Srbiju - rekao je Vučić, nakon čega je pozdravljen gromoglasnim aplauzom.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Irena

22.06.2021 22:23

Sta ocekivati od politicara koji nemaju ni svoj stav ni svoje misljenje.

Jovana

23.06.2021 11:09

Svaka cast predsedniku na odgovoru? uvek brustalno iskren i realan!