PORTAL NOVA S BRZINOM SVETLOSTI MENJA NASLOVE Uvlače u problem sudiju koja je bila predsednik veća kada se odlučivalo o slučaju Šarić!
Foto: Printscreen

 

Mediji koji su pod kontrolom Dragana Đilasa pokušavaju da na milion načina pokažu koliko su mudri, a na kraju se dogodi upravo suprotno. Poklopili su sami sebe.

Naime, portal Nova S je izmislio reči predsednice veća i sudije izvestioca Radmile Dragičević Dičić koja je samo izjavila da je veće postupalo po zakonu i da je na osnovu poštovanja zakona petočlano veće donelo odluku.

Izvršioci Đilasovih zelja su još jednom hteli da naprave lažnu političku temu, a samo su sabotirali sebe i onog po čijim naredbama delaju.

Kada su shvatili da im vest i naslov nisu dovoljno senzacionalni, brže bolje su promenili naslov i napisali da je sudija "odgovorila" predsedniku Vučiću, a zapravo je njima odgovorila javnost koja je još jednom svedok njihovih manipulacija.

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Ruzica

17.06.2021 17:45

Dzabe ti je Djilasu. Kazes da si inzenjer , a ponasas se gore od cobana. Ti mrzis zemlju koja ti je sve dala. Znam tvoje korene i sramota me je zbog toga. Brankovicu treba te vratiti tamo odakle potices. Nisam clan nijedne partije, ali hvala Bogu, pamet mi je cista.