ŠEŠELJ POLITIČKI UNAKAZIO TADIĆA "Jedna od najglupljih kreatura na političkoj sceni misli da neko treba da nagovara srpski narod da ga mrzi"
Alo/Marko Đoković

- Boris Tadić, najveći izdajnik u istoriji moderne srpske politike, jedna od najglupljih kreatura na političkoj sceni i osoba bez ikakvog morala, čovek koji je isporučio Hagu Radovana Karadžića, Ratka Mladića, Stojana Župljanina i Gorana Hadžića i PONOSIO SE TIME, koji je ponizio Srbiju u Srebrenici i Vukovaru, misli da neko treba da nagovara srpski narod da ga mrzi. Srbi se stide što se uopšte takav kvisling našao na čelu Srbije - napisao je na Fejsbuku Aleksandar Šešelj.

 

 

Šešelj: Tadića čeka kazna

Vojislav Šešelj rekao je nedavno na B92 da će bivši predsednik Srbije Boris Tadić biti kažnjen zbog izručenja Hagu Ratka Mladića, Radovana Karadžića, Gorana Hadžića i ostalih koje je tadašnja vlast uhapsila i isporučila.

- Ljaga je skinuta sa Srbije tek kada je Tadić odlete sa vlasti. Njega će stići kazna za to što je isručio naše ljude u Hag. Ja verujem u Boga. U univerzalnu pravdu. Bog je pravda. Njega mora nešto stići za to što je uradio - rekao je Šešelj.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Душка

15.06.2021 15:05

Сваког ко је издао своју домовину треба да стигне божја правда !

Лора

15.06.2021 18:43

Савршено речено. Прецизан и тачан опис издајника и политичке креатуре у две реченице.