DIJANA HRKALOVIĆ UŽIVA Pogledajte kako se bivša državna sekretarka u MUP provodi sa drugaricama (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

Dijana Hrkalović (34), nekadašnja državna sekretarka MUP, uživa nasmejana u noćnom provodu sa drugaricama bez obzira na to što se njeno ime dovodi u vezu s brojnim aferama.

Hrkalovićeva je nedelju veče provela sa drugaricama u jednom poznatom restoranu na beogradskom Ušću, a jedna od njih je objavila fotografije provoda na društvenim mrežama.

Mediji nekadašnju državnu sekretarku MUP-a dovode u vezu sa nezakonitim prisluškivanjem predsednika Aleksandra Vučića, ali i sa kriminalcima Darkom Elezom i Veljkom Belivukom poznatijim kao Velja Nevolja. 

Poznati beogradski ugostitelj Aleksandar Kajmaković (46) optužio je Hrkalovićevu da mu je zajedno sa Slavišom Kokezom, nekadašnjim predsednikom Fudbalskog saveza Srbije, nametnula ekipu Velje Nevolje da mu obezbeđuju klubove. Dijana mu je navodno rešila i problem sa Elezom koji je dolazio u jedan od njegovih klubova i pravio mu probleme.

Hrkalovićeva je inače ispitana u SBPOK-u, a epilog brojnih afera i spekulacija se i dalje čeka. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Dejan

10.06.2021 00:21

Dok je neosude može da radi šta hoće,osuditi je neće jer je već trebala da bude u pritvoru zbog prisluškivanja a pošto nije neće Godfri da dozvoli da se Dijanica muči.