OTKRIVENA POZADINA INCIDENTA Čeda Jovanović sedeo u kafani sa vođom navijača Urošem Avramovićem, posvađali su se, a onda je poletela stolica...
Ataimages

Čedomir Jovanović, lider LDP-a pre incidenta koji se desio sinoć u restoranu brze hrane, sedeo je u obližnjem lokalu sa navijačem Urošem Avramovićem, jednim od vođa navijačke grupe Hijena.

Avramović je, podsetimo, poznat policiji i hapšen je zbog različitih krivičnih dela.

Kako saznajemo, prema operativnim podacima iz istrage, oni su u društvu još jednog muškarca sedeli u kafiću, pre nego što je između njih izbila svađa.

- Izbila je svađa, Jovanović je u kafiću potegao stolicu i gađao ih. Umešali su se i gosti, koji su pokušali da ih razdvoje. Lider LDP-a je tada izleteo iz tog kafića i ciglom gađao izlog restorana brze hrane, u kom uopšte nisu bili prethodno - otkriva očevidac incidenta šta se dogodilo prethodne večeri.

Jovanović vređao patrolu policije

Kako navodi, Jovanović se ni tada nije smirio, već je vređao patrolu policije koja je brzo stigla na lice mesta, po pozvu građana.

- Psovao je, vređao i šutirao automobil. Kada je odveden u stanicu, odmah je pristao na test na drogu koji je pokazao da nije konzumirao narkotike, ali je alko test utvrdio da u krvi u tom trenutku ima preko 1,5 promila, što znači da je u trenutku incidenta imao preko dva promila alkohola - otkriva izvor Kurira.

Prema njegovim rečima, prikupljanje dokaza i informacija još uvek je u toku i kada bude završeno, znače se da li če protiv Jovanovića biti podneta krivična prijava i za koje krivično delo.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Momci

03.06.2021 15:41

Nece to da radi nas Ceda, on ne baca cigle on odmah puca kao njegovi zemunci 🤣🤣🤣