HAOS U JUTARNJEM PROGRAMU Čeda Jovanović uznemiren uleteo u studio, plakao i kukao: Pa šta ako sam šutirao policijska kola, nisam im vikao "Kerovi!" - Marić u šoku!
Printscreen

Lider LDP Čedomir Jovanović gostovao je u Jutarnjem programu kod Milomira Marića i vidno uznemiren ispričao šta se dogodilo sinoć kada je demolirao jedan lokal brze hrane.

Jovanović je, gotovo na ivici suza, kukao u programu kod Marića kako je prethodno napadnut i kako se čitav incident dogodio ispred njegove zgrade u kojoj živi.

- Moja porodica je bila ugrožena. Ne mogu da povlačim pred svima. Nečije dete će tako da strada. Moja porodica je već bila na meti huligana - pričao je plačnim glasom Jovanović.

On je izrazio žaljenje zbog nevinih ljudi koji su radili u lokalu i gostiju koji su bili uznemireni kada je Jovanović razbio staklo na objektu.

- Šutirao sam  i policijski automobil. Priznajem, jesam. Nisam im vikao "kerovi". Ti policajci su bili sa mnom celu noć i smirivali me, rekli su mi: "Bili su ljudi, svedočili da si napadnut. Smiri se". Kako da se smirim? Pitao sam njih, evo pitam sada i vas kako da se smirim - rekao je vidno uznemireni Jovanović.

Čeda Jovanović demolirao lokal na Novom Beogradu

Podsetimo, Jovanović je sinoć oko 22 časa gađao kamenom jedan lokal brze hrane nakon svađe, nakon čega je odvezen policijskim vozilom.

Njegova žena je takođe automobilom krenula za njima u pratnji advokata.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (8)

Loading
Zoran

03.06.2021 11:36

Uznemiren kazu vesti sa Helija. Zar Hepi ne zna sta tom bezvrednom tipu.ponovo.treba ? Cime je doprineo ovom.narodu.osim bogatstva koje je stekao od ovog naroda uz pomoc vlasti.koja mu.je to.omogucila

5okt zločin bez kazne

03.06.2021 12:55

@Zoran - Vidi se da ja završio dramski Al možda je manje štete naneo srbiji od Nataše.

Gg

03.06.2021 11:52

A kada je polupao lokal dali je razmisljao da je i neka druga porodica ugrozena.kako sejes tako zanjes

Violator

03.06.2021 12:05

Čedo nije ti ovo divlji zapad,pozoveš policiju a ne ti nekom da demoliraš lokal,za ovo u zatvor na hlađenje.

Sole

03.06.2021 12:22

Dakle da vidim da li sam dobro razumeo, Čedu su u tandemu napali policijski auto i izlog te je morao da se brani?

Amater

03.06.2021 12:29

GOTOV JE PSIHICKI...PUKAO JE.POSVETI SE PORODICI A POLITIKU ZANEMARI JER SA TVOJIM STAVOVIMA SE SLAZE 0.3% LJUDI.SILEROVA,SLOBODAN MILOSEVIC,5 OKTOBAR,LIZANJE SA SIPTARIMA,LIZANJE SA BAKIROM,ZITO IZ ROBNIH REZERVI,FIDELINKA DOSLO ZA NAPLATU,POSTAO SI AGRESIVAN ZA OKOLINU.

Lis

03.06.2021 14:52

Oma na liječenje, apstinira ili je puder suviše razređen. Konjina ima djecu a ruši objekat u kome su naša djeca, svi preplašeni osim njegove djece, nije u redu. Samo mene izbegni konjino napuderisana.

Rade

03.06.2021 15:36

Neznam samo šta i Marić glumi na Hepi TV dovodi goste sačuvaj Bože a on se prenemaže kao neki dripac, šta će Čeda na TV došao kod Marića da se pravda u Zatvor ZLOTVORE!!!