PREDSEDNIK ODBIO SVE PONUDE MOĆNIKA Vučić u emotivnoj objavi otvoreno saopštio narodu: Nemojte da vas lažu...
Printscreen

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je fotografiju sa Glavnog odbora SNS i deo svog govora kojim je upozorio na opasnost sa kojom se Srbija gotovo uvek suočavala kroz svoju istoriju.

On je na Instagram profilu avucic napisao da niko nikada nije želeo jaku Srbiju.

"Nemojte da vas lažu, niko nikada nije želeo jaku Srbiju. Neće odluke o Srbiji donositi nijedan ambasador i stranac, već samo vi građani Srbije!
Nije vlast zbog vlasti, već koliko možete da uradite za građane Srbije. Šta god govorili, kada idete od Beograda do Požege, istočno od Niša, južno od Leskovca, svi će znati da smo to uradili mi. To niko ne može da izbriše.
Ne smemo dozvoliti da nam društvo i država budu podeljeni onako kako je to bilo decenijama, već moramo zajedno da se borimo za bolje rezultate. Rezultat je ono što ostavljamo iza sebe, i ono što činimo i delamo u interesu građana. Moramo da pokažemo da možemo i da se ujedinjujemo, i da naša velika porodica, SNS, bude stranka koja će da dovodi ljude, a ne samo po modelu nekih drugih koji se cepaju svako malo. Naša stranka @sns_srbija nikada ne sme da bude ono što su bile druge stranke, mora da vodi računa o interesima naroda.
Za dobro Srbije, za budućnost Srbije, živela Srbija!", napisao je Vučić.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (10)

Loading
Milanko

29.05.2021 15:49

Moramo ostvariti unutrasnje jedinstvo, bez koriscenja stranaca kao staka za hodanje.

Vuk

29.05.2021 16:30

Tako je predsedniče, narod je uz vas, samo poradite na sređivanju stanja na lokalnoj vlasti na CELOJ teritoriji Srbije, mnogo je bahaćenja nerada i lopovluka!!!

Lara

29.05.2021 19:21

Velike sile zele da nprave razdor u Srbiji, ali u tome neće uspeti jer predsednik Vučić vodi politiku u i teresu svog naroda i to narod vidi.

stevo

30.05.2021 01:45

@lana - Ujedinjeni i timskim radom u nove radne pobede

Jelena

29.05.2021 19:42

Trebaju se neke stvari promeniti, ujedinjenje će doneti novu snagu i energiju i time ojačati stranku koja će na čelu sa predsednikom nastaviti da se bori za svoje građane

Ivana

29.05.2021 20:44

Vučić je zaista dodatno ojačao svoj položaj jer sada ima saradnike i pridružiće mu se sve patriote u Srbiji koji su spremni da rade za Srbiju. Hvala predsedniku vučiću na svemu, Srbija se danas cela razvija i gradi,hvala predsedniče.

KIA

30.05.2021 05:12

Ogromne sile zele da nprave razdor u Srbiji, ali u tome neće uspeti jer predsednik Vučić vodi politiku u i teresu svog naroda i to narod vidi.

Mijo

30.05.2021 12:06

Aleksandar Vučić je mnogo puta pokazao koliko je veliki borac i koliko je veliki patriota zahvaljujući njegovoj velikoj borbi naša zemlja je postigla velike rezultate koje se tiče napretka i razvoja naše zemlje. Smatram da smo na dobrom i pravom putu a to je put razvoja naše zemlje. Podržavam politiku koju sam Vučić vodi i smatram daje to politika budućnost za celu našu zemlju iza ceo naš region.

Zeljko

30.05.2021 13:37

Dokle god Vučić bude bio na vlasti biće i jake Srbije koja će nastaviti da jača.