NEDIMOVIĆ "Poslušni saradniče tajkuna, da li da pominjemo srpske malinare koje ste tukli u Arilju da ne bi došli do vašeg gospodara Đilasa"
Alo

 

"Gospodine predstavniče odnosno poslušni saradniče tajkuna, umesto što se švrćkate od institucije do institucije po Beogradu i pravite cirkuske predstave sa akcentom na klovnove, bolje obiđite makar 15 sela po Srbiji, pa se raspitajte šta stvarno ratari misle o ceni i kukuruza i pšenice!

Da ste to uradili, a ne šarali sopstvenu kuću i palili sopstvenu šupu, kako kažu vaše komšije, možda bi ste imali i neku informaciju. Jednom ćete morati da shvatite da ne postoji tolika količina laži i besmislica na svetu koju morate da izgovoriti da bi bilo ko poverovao u te nebuloze. Vaše ponašanje je čista bahatost, kao i svako vaše prethodno bacanje hrane po ulici zarad jeftinih političkih poena, a time i potcenjivanje seljaka i njegovog zdravog razuma. Izgleda da je uz bahatost i neznanje vaš ključni problem zbog koga imate manje od dva posto glasova građana Srbije.

Ni tih dva odsto ne biste imali, kada bi svi saznali koliko ste bez ijedne razumne ideje i predloga za rešavanje problema gradjana. Treba li da pominjemo da ste uništili PKB, jedan od simbola srpskog agrara, kao i svaki drugi mogući simbol naše poljoprivrede. Za taj isti PKB smo našli kompaniju svetskog ranga koja ga je vratila u život. Treba li da pominjemo srpske malinare koje ste tukli u Arilju da ne bi došli do Beograda i vaših gospodara Đilasa i njemu sličnih.

O SSP-u i širokom otvaranju vrata stranom kapitalu koji je sahranio hiljade srpskih firmi zbog nultih carina pri uvozu mesa, mleka i drugih proizvoda necemo ni govoriti vise. Gospodo, srpska poljoprivreda je samo prošle godine zabeležila istorijski rekord vredan 4,2 milijarde dolara. To nikada nije viđeno u Srbiji. Kada dobacite i pola od toga, možda će neko i cuti sta imate da kazete. Do tada, doviđenja", kaže Branislav Nedimović, član Predsedništva Srpske napredne stranke.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading