POTPUNI RASPAD NA TELEVIZIJI N1 Žaklina oterala Jugoslava
foto: Blic promo

Trese se imperija Dragana Šolaka! Jugoslav Ćosić, koji je sa pozicije direktora vesti vodio TV N1 u Srbiji od osnivanja 2014, odlučio je da podnese neopozivu ostavku i uruči otkaz, a na njegovo mesto dolazi dosadašnji izvršni producent Igor Božić.

N1 posluje sa gubicima

TV N1 se pod komandom Ćosića ustoličila kao glavno medijsko oružje ne samo gazde Šolaka, koji upravlja svojom sve nestabilnijom imperijom iz Luksemburga i Švajcarske, već i one najekstremnije opozicije u Srbiji sa Šolakovim partnerom Draganom Đilasom na čelu.

POTPUNI RASPAD NA TELEVIZIJI N1 Žaklina oterala Jugoslava

Blic promo

 

Međutim, nikakvi rezultati i ove televizije i opozicije već duže vreme stvaraju žestoku paniku i nervozu oko N1, koja kulminira ovih dana!

Nervoza eskalirala

 U ekipi N1 stalne podele i svađe, koje provociraju sve nervozniji Dragan Šolak i Dragan Đilas

Međuljudski odnosi su zatrovani, gledanost nikako da se podigne, a punih sedam godina se posluje sa debelim minusom. Šolak i Đilas, svakim danom sve agresivniji, preko direktorke „Junajted medije“ Aleksandre Subotić potenciraju atmosferu konfuzije, stalnih svađa i podela u beogradskoj redakciji. To traje već duže vreme, a do najšire javnosti stiglo je juče.

Buran razlaz

Da do razlaza uopšte nije došlo mirnim putem potvrdio je sam Ćosić porukom na Tviteru.

Gde će Jelena Zorić

Još nije poznato gde će Jelena Zorić preći, a spekuliše se da bi to mogli biti nova televizija na srpskom medijskom nebu „Euronjuz Srbija“ ili produkcija „Insajder“.

„Da otklonim svaku nedoumicu, u ponedeljak sam dao ostavku na sve funkcije, kao i otkaz. Činjenica da je kompanija odlučila da ne izdamo zajedničko saopštenje, već je izdala svoje, pokazuje da sam doneo ispravnu odluku“, poručio je Ćosić nedugo nakon što je „Junajted medija“ objavila formalno saopštenje u kojem mu je zahvaljeno na saradnji i potvrđeno da Božić preuzima televiziju.

Otišla i Jelena Zorić

Ali ovo nije sve! Jelena Zorić, najveća novinarska zvezda TV N1, dobitnica najvećih priznanja u novinarstvu i čak državnog ordena, takođe je odlučila da napusti ovu televiziju.

POTPUNI RASPAD NA TELEVIZIJI N1 Žaklina oterala Jugoslava

Foto: ATA Images

 

Prema za sada samo nezvaničnim saznanjima, Zorićevoj su se smučili međuljudski odnosi u N1, ali i potpuno političko svrstavanje ove medijske kuće na stranu opozicije, gubitak svake objektivnosti i profesionalnog i etičkog kompasa. 

Žaklina glavna 

Bog i batina u redakciji sada je Žaklina Tatalović, moguće da ona postane novi direktor ili glavni producent

Žaklina Tatalović nova direktorka

Kako se neformalno priča na N1, „bog i batina“ u toj redakciji, uz Igora Božića, postala je Žaklina Tatalović, koja je ujedno bila najglasnija čak i u javnim kritikama na račun koleginice Jelene Zorić kada je ova ugledna novinarka odlučila da prihvati državno odlikovanje Srebrnu medalju za posebne zasluge.

Tatalovićeva vedri i oblači na N1, izgradila je vrlo bliske odnose i sa Šolakom i sa Đilasom, i nema ni najmanji problem da izvršava sve naredbe svojih gazdi, a u isto vreme se u redakciji ponaša bahato i agresivno. Uopšte ne bi bilo čudno, kažu naši izvori, kada bi Žaklina postala i zvanično novi izvršni producent N1 ili čak direktorka vesti, ako se ispostavi da je Božić tu samo privremena opcija. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
ivan

20.05.2021 14:49

Zaklina Tatalovic se ponasa i bahati kao i Hrkalovicka, ali ne ide to dugo. Stace i njoj neko na rep ubrzo.Bas da vidim gde ce se onda skuciti?

Pera

20.05.2021 22:03

Da je Cosavi mrcio Zaksi ona ga ne bi sutnula.